Tracer™ aangepaste afbeeldingen

Visualiseer uw gebouwautomatiseringssysteem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een Tracer-automatiseringssysteem maakt gebruik van afbeeldingen om het systeem te bekijken en door het systeem te navigeren. Dit is te vergelijken met door het gebouw lopen.  

Tracer™-afbeeldingen worden gemaakt door Trane’s eigen digitale productiestudio. Dit team van digitale designexperts biedt hoogwaardig beeldmateriaal dat een aantrekkelijke en intuïtieve gebruikerservaring creëert voor Tracer™ ES en SC. Klanten kunnen vertrouwen op Trane voor een consistent afbeeldingspakket van opdracht tot opdracht en fase tot fase, dankzij de industriële ervaring en workflow-efficiëntie. Een bibliotheek van meer dan 150 standaardafbeeldingen van alle Trane-apparatuur en -toepassingen is inbegrepen in Tracer-automatiseringssystemen. Standaard 3D-afbeeldingen bieden een krachtige visuele voorstelling van de apparatuur samen met relevante algemene bouwkundige informatie die gebouwoperatoren helpt om hun faciliteiten efficiënt te beheren.  

Aangepaste afbeeldingen zijn ook essentieel voor gebouwoperatoren om hun activa te beheren. Trane heeft een toegewijd team van grafische specialisten ingeschakeld om te garanderen dat aangepaste afbeeldingen worden gemaakt volgens dezelfde filosofie en met dezelfde kwaliteit als alle standaardafbeeldingen. Ze kunnen ook visuele elementen van uw gebouw integreren, zoals grondplannen of buitenaanzichten van CAD-tekeningen, die kunnen worden gecombineerd met andere standaardafbeeldingen op basis van unieke klant- en locatiebehoeften. Aangepaste afbeeldingen omvatten ook digitale fotografie en geanimeerde afbeeldingen,  die de interface omzetten in krachtige, gebruikersvriendelijke dashboards.

Het team wordt aangezet om verder te denken en kan rechtstreeks samenwerken met klanten om unieke grafische pakketten te maken. Neem vandaag nog contact op met uw lokale Trane-vertegenwoordiger.

Contactformulier