Air-Fi™

Draadloze technologie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trane® Air-Fi™ draadloze communicatie is een betrouwbare en flexibele oplossing die ervoor zorgt dat traditionele problemen bij bekabelde systemen voor uw gebouwregeling niet meer optreden. 

Met Traine Air-Fi draadloos lost u gemakkelijk problemen op. Daarnaast zorgt het voor efficiënte prestaties en kostenbesparing gedurende de levenscyclus van de apparatuur. Het systeem biedt tweemaal het signaalbereik van andere draadloze systemen en viermaal de potentiële paden om u te helpen communicatiestoringen te voorkomen. Daarnaast hoeft u door de levensduur van de batterij deze tijdens de gebruiksduur van het systeem normaal gezien nooit te vervangen, waardoor u tijd en geld bespaart.

Projecten met betrekking tot regelsystemen voor gebouwen worden eenvoudiger door minder noodzaak aan techniek, inschatting en projectbeheer in vergelijking met bekabelde systemen. Dit resulteert in snelle en gemakkelijke installatie met minder risico. Doordat u niet gebonden bent aan kabel, kunt u met Train Air-Fi gemakkelijk uw ruimtes uitbreiden waar en wanneer u maar wilt, met een minimale verstoring van het personeel. Doordat het veilige systeem gebouwd is op een platform geschikt voor open standaarden, wordt het toevoegen of verplaatsen van regelaars, zonesensoren en andere apparaten gemakkelijk en betaalbaar.

Contactformulier