Gebouwbeheer

Vandaag eisen onze klanten slimmere en betere technologie die het gemakkelijker maakt om hun gebouwen efficiënt te beheren. Gebouwbeheersystemen hoeven niet complex te zijn om effectief te zijn. Trane’s gebouwbeheersysteem (GBS) vereist beperkte instellingen met vooraf gedefinieerde functies. Ze zijn ook bijzonder flexibel en eenvoudig opnieuw te configureren en aan te passen aan de wens van de veranderende behoeften van de gebruikers.

De regelsystemen van Trane bieden een intuïtief, mobiel platform dat u de mogelijkheid en de flexibiliteit geeft om uw gebouwen efficiënter te beheren en kosten te drukken, wat zorgt voor een beter binnenmilieu. Het energiegebruik wordt geoptimaliseerd zonder dat dit ten koste gaat aan de prestaties van het systeem. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van voorgeprogrammeerde HVAC-strategieën zoals de bezettingsgraad, de temperatuur, de luchtkwaliteit in het gebouw en vrije koeling.

Of u nu meerdere faciliteiten op verschillende locaties of slechts één HVAC-unit ter plaatse beheert: Trane zorgt voor een gebouwbeheersysteem dat is afgestemd op uw behoeften.