Over gebouwregelaars

Of u nu slechts één of vele faciliteiten beheert, Trane ondersteunt u door de beste oplossing voor gebouwbeheer te selecteren, te ontwerpen en te implementeren.

Trane-gebouwbeheersystemen ondersteunen de systeemprestaties tijdens de levensduur van het gebouw door middel van monitoring en systeemalarmen, inbedrijfstelling, meting en analyse. Elk onderdeel wordt gecoördineerd voor optimale prestaties van het hele HVAC-systeem.

Gebouwen kunnen complexe behoeften hebben met betrekking tot HVAC- en energiemanagement, terwijl een complex van meerdere gebouwen nog diversere eisen stelt aan het beheren van comfort- en energie. Trane biedt tal van opties in geautomatiseerde gebouwsystemen, software en regelaars. Of u nu een enkel gebouw bezit op één locatie of meerdere gebouwen hebt op meerdere locaties, u kunt het systeem kiezen dat voldoet aan uw specifieke behoeften en budget.

De regelingssystemen van Trane geven gebouwen het fundament om hun gehele levensduur beter te functioneren. Ze zijn ontworpen met een unieke benadering om de beste systeemefficiëntie te leveren, rekening houdend met de ontwerpeisen van het systeem voor zowel de HVAC-toepassing als het HVAC-systeem. Trane heeft een grondige technische kennis van complexe HVAC-systeemtoepassingen. Dit geeft ons de expertise om de best presterende regelsystemen op maat voor alle toepassingsvereisten en zakelijke prioriteiten van de klant te implementeren. 

 

Contactformulier