Trane werkt zijn Light Commercial HVAC-portfolio bij

Brussel, 25 jan. 2019 – Trane®, een toonaangevende wereldwijde leverancier van oplossingen en services voor indoorcomfort en onderdeel van Ingersoll Rand, introduceert een reeks nieuwe en verbeterde oplossingen binnen het Light Commercial Systems-aanbod (licht commerciële systemen).

Dit HVAC-portfolio (verwarming, ventilatie en airconditioning), variërend van warmtepompen en koelmachines tot dak-units en waterterminals, is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van klanten op het gebied van temperatuur, vochtigheid en ventilatie in licht commerciële toepassingen zoals appartementsgebouwen, wooncomplexen, winkels enz.

Louis Rompré, portfoliomanager bij Trane Europe  "We werken continu aan het upgraden en uitbreiden van onze productportfolio's. Het Trane Light Commercial Systems-aanbod is een aanvulling op onze oplossingen voor grotere toepassingen en het gecombineerde portfolio biedt klanten het meest complete koel- en verwarmingsaanbod in de sector. Onze klanten vinden alle oplossingen onder één dak om zo aan al hun koel- en verwarmingsbehoeften te voldoen, ongeacht hoe klein of groot deze zijn."

Trane FLEX II

  • Nieuwe modulaire koelmachines en warmtepompen ontworpen voor moeilijk toegankelijke toepassingen.
  • Alle FLEX II-koelmachines zijn 1 meter breed zodat ze in de meest gebruikelijke liften passen. Dankzij het modulaire ontwerp kan één airconditioningsysteem worden gebouwd op basis van een groot aantal FLEX II-koelmachines, beheerd door één FlexMASTER-controller.
  • De microchannel condensorbatterijen en geoptimaliseerde koelmiddelleidingen dragen bij aan een hogere duurzaamheid en een lage koudemiddelvulling

Trane PICCO

  • Nieuwe compacte en kleine warmtepompen met invertertechnologie.
  • De oplossingen hebben een klasse A energie-efficiëntielabel voor koeling en verwarming. Ze leveren warm water voor verwarming in de winter, sanitair warm water en gekoeld water voor zomerkoeling.

Trane CONQUEST

  • Nieuwe ventilatoren in deze koelmachine en warmtepompen voor comfort- en proceskoeling- en verwarmingstoepassingen.
  • De nieuwe ventilatoren verbeteren de prestaties bij deellast en verlagen de bedrijfskosten gedurende de volledige levensduur van het product.

TraneCUBE HT

  • Nieuwe modellen binnen de portfolio lucht-/waterwarmtepomp met kleine capaciteit, speciaal ontworpen voor hoge warmwatertemperaturen bij zeer lage omgevingsluchttemperaturen.
  • Alle modellen hebben een klasse A+ energie-efficiëntielabel volgens de nieuwste Europese Ecodesign-verordening voor warmtepompen, waardoor gebouweigenaars op hun jaarlijkse energiekosten kunnen besparen.

Alle machines in de Light Commercial Systems-portfolio voldoen aan de Europese Ecodesign Richtlijn 2009/125/EG van het Europees Parlement inzake energiegerelateerde producten (ERP).

# # #

Over Ingersoll Rand

Ingersoll Rand (NYSE:IR) is marktleider op het gebied van de ontwikkeling en handhaving van veilige, comfortabele en energiebesparende omgevingen in commerciële gebouwen, woningen en industriële processen. Onze mensen en merken, zoals Club Car®, Ingersoll Rand®, Thermo King® en Trane®, werken samen om de luchtkwaliteit in woningen en gebouwen te verbeteren, voedingsmiddelen en bederfelijke producten te vervoeren en beschermen, woningen en bedrijfspanden te beveiligen, en de industriële productiviteit en efficiëntie te vergroten. De oplossingen van Trane verbeteren de omgeving in gebouwen met een gevarieerd portfolio van energiezuinige systemen voor verwarming, koeling en airconditioning, dienstverlening op het gebied van bouwen en aannemen, ondersteuning met onderdelen en geavanceerde regeling. Ingersoll Rand is toegewijd aan duurzame bedrijfsvoering, zowel intern als voor al onze afnemers. Ga voor meer informatie naar www.ingersollrand.com of naar www.trane.eu.

Contact Information

Geraldine Velner

Communications Leader, Trane Technologies EMEA

+32493282676

geraldine.velner@tranetechnologies.com

Michal Karkoszka

Contractor, Trane Technologies

+48222435357