Nieuwe Invalshoeken

Ontdek Innovatie

Innovatie is meer dan een missie voor ons - Het is onze identiteit.

Trane gelooft dat innovatie begint met de behoeftes van klanten. Zelfs de meest baanbrekende concepten en ontwerpen vinden hun oorsprong in uitdagingen die op de markt aanwezig zijn, zoals schommelende brandstofprijzen, verouderde infrastructuur en veranderende regelgeving. De innovaties van Trane ondersteunen organisaties om hun doelen te verwezenlijken en aan hun unieke omgevings wensen te voldoen – zoals een betere akoestiek voor een schoolauditorium of betere luchtkwaliteit in een ziekenhuisvleugel.

HVAC-technologie is de afgelopen decennia flink veranderd en verbeterd, onder andere dankzij Trane. Klanten vertrouwen op de HVAC-innovaties en -expertise van Trane bij realiseren van hun organisatorische missie.

Onze geavanceerde apparatuur zorgt voor ongeëvenaard comfort, rendement en betrouwbaarheid. Onze portfolio aan innovatieve HVAC-regelaars, met alles van toonaangevende gebouwautomatiseringssystemen tot apparatuurregelaars en sensoren, stelt klanten in staat om hun gebouwen te beheren met maximaal energie- en bedieningsrendement. En onze Services stellen ons in staat om continu gegevens te verzamelen en analyseren en pro-actief specifieke aanbevelingen voor de optimalisatie en rendement van het gebouw te gebruiken.

De nieuwe koelmachine van Trane verlegt de grenzen voor energierendement en geluidsniveaus.

De services engineers van Trane, hebben bij elkaar meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen van luchtgekoelde koelmachines, brengen innovaties en kennis van HVAC aan in elk onderdeel van de volgende generatie luchtgekoelde Conquest koelmachine. Het innovatieve compressor ontwerp zorgt voor een maximaal rendement onder alle bedrijfssomstandigheden. De Stealth biedt ook de laagst geluidsniveaus voor een luchtgekoelde koelmachine in de verwarmings-, ventilatie- en airconditioningindustrie.

De uitgebreide scala aan regelaars van Trane stelt gebruikers in staat om het ontwerp en gebruik van het gebouw te optimaliseren

Met de nieuwe draadloze regelaars van Trane en webbased oplossingen voor gebouwautomatiseringssystemen (BAS) zijn de facilitaire teams van gebouwen beter in staat om het ontwerp en de werking van het gebouw te optimaliseren. De twee nieuwste aanwinsten zijn de mobiele app Trane Tracer™ BAS Operator Suite voor toegang tot de systeemregelaar van Tracer™ SC op afstand en het nieuwe Trane Wireless Comm Sytem. Deze regelaars en oplossingen voor communicatie op afstand stellen gebruikers in staat om gegevens draadloos en vanaf vrijwel iedere plek te beheren en bewaken – met toegenomen betrouwbaarheid en zonder kabels.