Nieuwe grond

Innovatie ontdekken

 

Innovatie is meer dan een missie voor ons; het is onze identiteit.

Trane gelooft dat innovatie begint met de behoeftes van klanten. Zelfs de meest baanbrekende concepten en ontwerpen vinden hun oorsprong in uitdagingen die op de markt aanwezig zijn, zoals schommelende brandstofprijzen, verouderde infrastructuur en veranderende regelgeving. De innovaties van Trane helpen organisaties hun doelen te verwezenlijken en aan hun unieke omgevingsvereisten te voldoen, zoals een betere akoestiek voor een theaterzaal of betere luchtkwaliteit in een ziekenhuisvleugel.

HVAC-technologie is de afgelopen decennia flink veranderd en verbeterd, onder andere dankzij Trane. Klanten vertrouwen op de HVAC-innovaties en -expertise van Trane bij het realiseren van de missie van hun organisatie.

Onze geavanceerde apparatuur zorgt voor ongeëvenaard comfort, rendement en betrouwbaarheid. Onze portfolio van innovatieve HVAC-regelaars, van toonaangevende gebouwautomatiseringssystemen tot apparatuurregelaars en sensoren, stelt klanten in staat om hun gebouwen te beheren met maximaal energie- en bedieningsrendement. Onze gebouwservices stellen ons in staat om continu gegevens te verzamelen en analyseren en om proactief specifieke aanbevelingen voor de optimalisatie en het rendement van het gebouw te gebruiken.

De nieuwe apparatuur van Trane verlegt de grenzen voor energierendement en geluidsniveaus.

Op basis van meer dan 100 jaar ervaring met het ontwerpen van HVAC-apparatuur hebben Trane-technici gezorgd voor HVAC-innovaties en kennis bij elke nieuwe unit die de afgelopen twee jaar in Europa is gelanceerd: Sintesis,Sintesis eXcellent en Flex Series luchtgekoelde koelmachines, XStream watergekoelde koelmachines, Conquest warmtepompen en koelmachines, New Balance™ CMAB Meerbuisunits, Airfinity™ Rooftops en UniTrane™ Terminals.

Toonaangevende testfaciliteiten bewijzen de prestaties onder de moeilijkste omstandigheden

Het nieuwe Europees onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium van Trane in Epinal in Frankrijk werd ontworpen om te functioneren als een validatiecentrum voor het ontwikkelen van nieuwe producten. Het kan tal van bedrijfscondities voor HVAC-apparatuur simuleren van -25 °C tot +55 °C en zorgt voor de optionele Eurovent-certificering van luchtgekoelde koelmachines boven 600 kW. Voor de apparatuur de fabriek verlaat, worden de prestaties ervan gevalideerd en getest onder bedrijfscondities zoals die plaatsvinden na installatie.

Het uitgebreide scala aan regelaars van Trane stelt gebruikers in staat om het ontwerp en gebruik van het gebouw te optimaliseren

Met de innovatie nieuwe draadloze regelaars van Trane en mobiele toegangsoplossingen voor gebouwautomatiseringssystemen (BAS) zijn de facilitaire teams van gebouwen beter in staat om het ontwerp en de werking van het gebouw te optimaliseren. De twee nieuwste aanwinsten zijn de mobiele app Tracer™ BAS Operator Suite van Trane voor toegang tot de systeemregelaar van Tracer™ SC op afstand en het nieuwe Wireless Comm Systeem van Trane.  Deze regelaars en oplossingen voor toegang op afstand stellen gebruikers in staat om gegevens draadloos en vanaf vrijwel iedere plek te beheren en bewaken, met toegenomen betrouwbaarheid en zonder kabels.

Trane Building Advantage houdt koelinstallaties en hun onderdelen draaiende bij optimale prestaties

Trane Building Advantage is een nieuw verbeteringsprogramma voor gebouw- en installatieonderdelen dat gebouweigenaren en -beheerders helpt bij het controleren en functioneren van efficiënte en duurzame gebouwen. Het assortiment helpt bedrijfseigenaren om hun gebouwen te herkennen als activa door hen upgradekeuzes aan te bieden voor optimale prestaties op vlak van betrouwbaarheid, efficiëntie en milieu.