Maakt het leven beter

Over Ingersoll Rand

Ingersoll Rand is een Amerikaans bedrijf met vestigingen over de hele wereld. Het werd opgericht in 1905 door de fusie van de Ingersoll-Sergeant Drill Company en de Rand Drill Company. Het Europese hoofdkantoor bevindt zich in België.

Ingersoll Rand (NYSE: IR) verhoogt de kwaliteit van leven door het creëren van comfortabele, duurzame en efficiënte omgevingen. Onze mensen en merken, inclusief Trane®, Club Car®Ingersoll Rand®, en Thermo King® werken samen om de luchtkwaliteit en comfort in woningen en gebouwen te verbeteren, voedingsmiddelen en bederfelijke producten te vervoeren en beschermen en de industriële productiviteit en efficiëntie te vergroten. Wij zijn een mondiale onderneming die zich inzet voor een wereld van duurzame vooruitgang en blijvende resultaten.

Bij Ingersoll Rand hebben we grote groeimogelijkheden door klantgerichte innovaties die de levenskwaliteit en het milieu verbeteren, inclusief tal van oplossingen die duurzame bedrijfsactiviteiten stimuleren. We bieden producten en diensten die klanten helpen om hun energieverbruik en uitstoot van broeikasgassen te verlagen en die zo de effecten van klimaatverandering helpen beperken. Tegelijkertijd werken we eraan om de ecologische voetafdruk van onze eigen activiteiten te verkleinen. 

Ons succes wordt mogelijk gemaakt door de inzet en toewijding van onze werknemers wereldwijd.  Met onze focus op een progressieve, diverse en inclusieve cultuur, op groei door innovatie in opkomende markten en op services en bedrijfsuitmuntendheid zijn we een bedrijf dat echte vooruitgang boekt voor al onze klanten wereldwijd.

Onze werkplek benadrukt de kernwaarden integriteit, respect, samenwerking, innovatie en moed. Om onze klanten te helpen groeien, geloven we dat het essentieel is om hun betrokkenheid te versterken en hun vaardigheden en leiderschapscapaciteiten te ontwikkelen. Onze merkbelofte, visie en waarden verenigen ons als organisatie en creëren een gemeenschappelijk doel: verbeteren van kwaliteit van leven door het creëren en handhaven van veilige, comfortabele en energiebesparende omgevingen.