Geïnspireerd Door Ontwikkeling

Ingersoll Rand en Trane

Trane®, een onderdeel van Ingersoll Rand®, is leidend in airconditioningssystemen, -services en -oplossingen. Trane ondersteunt klanten succesvol te zijn door innovatie oplossingen te bieden die binnenmilieus optimaliseren met een brede portfolio aan energierendabele verwarmings-. ventilatie- en airconditioningssystemen, gebouw-, aannemers- en energieservices, onderdeelondersteuning en geavanceerde regelaars voor commerciële gebouwen.

Trane ondersteunt engineers, aannemers en gebouweigenaren op alle vlakken en in diverse branches, waaronder onderwijs, gezondheidszorg, overheid, industrie/productie, datacenters, toerisme, detailhandel en commercieel vastgoed. Met meer dan 900 patenten tot nu toe, heeft Trane wereldwijd comfortabele omgevingen met een hoog energierendement gerealiseerd. Wereldberoemde bezienswaardigheden zoals het Kremlin in Moskou, het Grand Central Station in New York, de Burj Khalifa-toren in Dubai en buiten ijsbanen in het Nederlandse Flevopolder zijn comfortabeler gemaakt dankzij oplossingen van Trane.

Systemen en diensten van Trane hebben een reputatie voor betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en geavanceerde innovatie en zijn beschikbaar via een sterk distributienetwerk. De werknemers en partners van Trane worden in de gehele branche gewaardeerd om hun vakkundigheid en prestaties bij het ontwerpen, produceren en ondersteunen van commerciële systemen.

Het merk dat meer dan een eeuw geleden begon als een familiebedrijf heeft nu wereldwijd duizenden toegewijde vrouwen en mannen in dienst. We schrijven elke werkdag nieuwe hoofdstukken in onze geschiedenis van groei door service en innovatie.

Onze mensen en onderdelen bij Ingersoll Rand, zoals Club Car®, Ingersoll Rand®, Thermo King® en Trane®, werken samen om de luchtkwaliteit in gebouwen te verbeteren, voedingsmiddelen en bederfelijke producten te vervoeren en te beschermen en de industriële productiviteit en efficiëntie te vergroten. Wij zijn een mondiale onderneming met een omzet van $12 miljard die zich inzet voor een wereld van duurzame vooruitgang en blijvende resultaten.

Lees meer over Ingersoll Rand en Trane (Engels)