Superieure ruimtes

Ervaar een gebouw met een hoog rendement

 

Een gebouw met een hoog rendement is meer dan alleen een pand. Het is een eindresultaat. 

Bij Trane definiëren we een gebwouw met een hoog rendement als meer dan alleen een pand dat aan bepaalde voorwaarden voldoet. Het is een eindresultaat die een holistische benadering van prestaties vereist bij het realiseren van ruimtes die betrouwbaar, veilig, gezond, comfortabel en efficiënt zijn.

Trane begrijpt dat gebouwen met een hoog rendement eigenaars en huurders helpen bij het bereiken van een hogere productiviteit en het behalen van zakelijke doelstellingen. Om dat te bereiken vertrouwt Trane op ontwerp- en bedieningsstandaarden die zijn gemaakt, gemeten en continu worden gevalideerd om een specifieke uitkomst te verkrijgen.

Zulke uitkomsten zijn het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Trane en de klant, waarbij een unieke methodologie wordt toegepast die analyses op het gebied van financiën, bediening en energie combineert met een gespecialiseerde aanbieding van diensten. Deze methodologie is een 'heel gebouw, hele levenscyclus-aanpak', waarbij wordt uitgegaan van het gegeven dat het oorspronkelijke ontwerp en de bouwkosten slechts 4-5 procent van de totale levenscycluskosten van een gemiddeld gebouw uitmaken, terwijl bediening en onderhoud tot wel 85 procent van de kosten bedragen.*

En omdat zelfs de best ontworpen en geconstrueerde gebouwen door de jaren heen achteruit gaan, gelooft Trane dat een effectieve servicestrategie die dicht bij de missie en het doel van het gebouw ligt, essentieel is voor alle gebouwen met een hoog rendement. Trane biedt een reeks aan diensten die tegemoetkomen aan de wensen van iedere organisatie. Trane biedt serviceovereenkomsten op maat, van het valideren van apparatuur-installatie en prestaties tot gepland routineonderhoud en energieprestatieoplossingen, om u te helpen uw bedrijfsmissie te realiseren met behulp van de prestaties van uw gebouwsystemen.  

Met een uitgebreid servicenetwerk verspreid over Europa en meer dan 1000 van de best opgeleide verkooptechnici en servicetechnici in de industrie garandeert Trane met zijn serviceoplossingen de meest betrouwbare en rendabele prestaties voor uw HVAC-systemen vanaf dag één – en dit gedurende hun hele levenscyclus.

*National Institute of Building Sciences (US)