Superieure Ruimtes

Ervaar Hoog Rendement Gebouwen

Een hoog rendement gebouw is meer dan alleen een pand. Het is een uitkomst.   

Bij Trane definiëren we een duurzaam gebouw als meer dan alleen een pand dat aan bepaalde voorwaarden voldoet. Het is een uitkomst – een benadering van prestaties die zijn vereist bij het realiseren van ruimtes die betrouwbaar, veilig, gezond, comfortabel en efficiënt zijn.

Trane begrijpt dat duurzame gebouwen eigenaars en huurders ondersteunen bij het bereiken van een hogere productiviteit en het behalen van zakelijke doelstellingen. Om dat te bereiken vertrouwt Trane op ontwerp- en bedieningsstandaarden die zijn gemaakt, gemeten en continu worden geïnspecteerd om een specifieke uitkomst te verkrijgen.

Zulke uitkomsten zijn het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Trane en de klant, waarbij een unieke methodologie wordt toegepast die analyses op het gebied van financiën, bediening en energie combineert met gespecialiseerde dienstenaanbiedingen en financieringsmogelijkheden. Deze methodologie is een 'heel gebouw, hele levenscyclus-aanpak', waarbij wordt uitgegaan van het gegeven dat het oorspronkelijke ontwerp en de bouwkosten slechts 4-5 procent van de totale levenscycluskosten van een gemiddeld gebouw uitmaken, terwijl operations en onderhoud tot wel 85 procent van de kosten bedragen.*

En omdat zelfs de best ontworpen en gebouwde gebouwen door de jaren heen achteruit gaan, gelooft Trane dat een effectieve servicestrategie die dichtbij de missie en het doel van het gebouw ligt, essentieel is voor de resultaten van een duurzaam gebouw. Trane biedt een lijst aan Services die tegemoetkomen aan de wensen van iedere organisatie. Trane kan een serviceovereenkomst, van het inspecteren van apparatuurinstallatie en prestaties tot gepland routineonderhoud en energieprestatieoplossingen, aanpassen om u ondersteuning te bieden om uw bedrijfsmissie te realiseren met behulp van de prestaties van uw gebouwsystemen.

*National Institute of Building Sciences