Levensduur van een gebouw

De Trane-aanpak

 

Trane volgt niet alleen de industriestandaarden. Wij definiëren ze.

Gebouwen. Ze vormen de omgeving waarin we leven en werken, leren en spelen, onszelf vinden en groeien  Trane verbetert gebouwen met een hoog rendement voor alle gebruikers. Onze innovatieve oplossingen zorgen voor ruimtes die zowel betrouwbaar als veilig, gezond, comfortabel en efficiënt zijn. Dit leidt tot grotere productiviteit en winstgevendheid.

Trane verbetert ook de levensduur van het gebouw zelf. Trane werkt samen met eigenaars en beheerders om te zorgen voor gebouwen met een buitengewoon energierendement die jaar in jaar uit meetbare voordelen opleveren en kritische doelen ondersteunen. Samen onderzoeken we het doel van de organisatie in het gebouw, de strategische en financiële doelen van de organisatie en de uitdagingen die komen kijken bij het verbeteren van gebouwprestaties. Daarbij werken we samen om te bepalen op welke manier de omgeving in het gebouw de organisatie op een positieve manier kan beïnvloeden.

Vervolgens past Trane de juiste methodologie toe. Trane onderzoekt de kritieke systemen en het energiegebruik van elk gebouw (van een energieaudit vooraf tot een complete prestatieanalyse), en bekijkt hoe deze zich verhouden tot de doelen van de klant. Want een zorgvuldige blik op de faciliteit toont niet alleen hoe het functioneert qua gebruik, maar ook hoe het in wisselwerking staat met de mensen binnen.

Ten slotte kijken we ook verder om ervoor te zorgen dat deze voordelen niet alleen nu meetbaar zijn maar ook in de toekomst de duurzaam blijven ondersteunen. Trane is immers toegewijd aan het leveren van duurzame prestaties, innovaties en kennis – voor de vitaliteit van uw gebouwen met een hoog rendement en uw organisatie. Als toonaangevend bedrijf binnen de sector, leveren wij prestaties, innovatie, inzet en kennis op elk vlak. Onze nieuwste productlanceringen zijn het resultaat van een langdurige relatie met onze klanten om te garanderen dat we oplossingen bieden die voldoen aan hun behoeften: Sintesis eXcellent luchtgekoelde koelmachines, XStream watergekoelde koelmachines, Airfinity™ Rooftopunits UniTrane™ Terminals, New Balance™ CMAB-meerbuisunits. Al onze units zijn goedgekeurd in onze nieuwe Europese HVAC-testfaciliteiten,waar tal van bedrijfsomstandigheden kunnen worden gesimuleerd. En met een servicenetwerk in heel Europa en met meer dan 1000 van de best opgeleide technici en onderhoudsmonteurs die strategisch in elk land zijn gevestigd, biedt Trane effectieve ondersteuning voor het verhogen van de betrouwbaarheid. Dit verlaagt de eigendomskosten en de impact op het milieu zodat we kunnen garanderen dat uw oorspronkelijke investering een solide rendement oplevert vanaf dag één tot aan de vervanging.