Trane szolgáltatási szerződések

Csökkentse az üzemeltetési költségeket és optimalizálja berendezése élettartamát a Trane tervezett karbantartása segítségével.

Épületének és HVAC-rendszereinek megbízhatóan kell működnie, a leállások pedig tűrhetetlenek. Mindezalatt még a költségeket is kordában kell tartania. Egy létesítmény irányítása annyival egyszerűbb volna, ha sikerülne növelni a rendszerhatékonyságot és megelőzni a leállásokat.

Ahelyett, hogy sürgős szervizigényekre és vészjavításokra reagálna, idejét és energiáját - üzemeltetési költségvetését nem is említve - sokkal jövedelmezőbb tevékenységekbe fektethetné.

A kulcs a megelőző karbantartás. Jelentős megtakarításokat érhet el és lényegében megszüntetheti a nemtervezett leállásokat, ha előre tervez és a karbantartási követelményekhez szisztematikus, beütemezett rendszer alapján áll hozzá.

A kutatások bebizonyították, hogy a reaktív javításokkal összevetve rendszeres megelőző karbantartással nem csak növeli berendezése élettartamát és energiahatékony működtetését, hanem költségvetése körülbelül 12-18%-át is megtakaríthatja.

Mivel minden karbantartási tevékenységünket tervezetek alapján végezzük el, a szerviztechnikusainkkal kötött Ütemezési Megállapodások alacsonyabb kiadási alternatívát jelentenek az esetlegesen ma kifizetendő véletlenszerű szervizhívásokkal szemben.

Vegye kezébe az irányítást épületének rendszerkarbantartása felett; hívja helyi Trane-irodáját még ma. Segítünk az ön igényeinek leginkább megfelelő szervizmegállapodások megállapításában.

Kapcsolat kérelmező űrlap