Trane Select™ megállapodások

Átfogó szervizszerződések HVAC-rendszerekhez

Még azelőtt semlegesítse a problémákat, mielőtt befolyásolják a működést

A Trane Select megállapodások új szintre emelik az ütemezett karbantartást. Egy Trane Select megállapodás segítségével egy ütemezett megállapodás minden előnyét élvezheti alkatrész- és munkaszolgáltatásokkal együtt.

Fő jellemzők

Önnek együttműködve kiválasztjuk a létesítményének azon főbb elemeit és rendszereit, amelyeket a Trane-nek kezeltetni szeretne. Amennyiben meghibásodás következik be, mi álljuk rendszere javításának vagy az előválogatott elemek cseréjének költségeit. A berendezés rendszeres felülvizsgálata, prediktív karbantartása és megfelelő kalibrálása garantált. A Trane segít önnek az elfogadható teljesítménytartomány, megbízhatóság és kockázattűrés átgondolásában, hogy eldönthesse az ön által megkívánt lefedettség szintjét. Amikor kiválasztja a szolgáltatás szintjét, pontosan tudni fogja, hogy az milyen szolgáltatásokat és alkatrészeket fedez, valamint előre kiszámíthatja a fenntartási költségeket.

Ügyfélelőnyök

A legjobb tulajdonlási költség

  • Biztosítja a gondosan megtervezett karbantartást, hogy a HVAC rendszer a leghatékonyabban működjön, és így akár 12%-os energiamegtakarítás is elérhető.
  • A berendezés rendszeres felülvizsgálata, megelőző karbantartása és megfelelő kalibrálása garantált. Minden lehetséges problémát még azelőtt kijavítunk, hogy az épületben bárki észrevehetné azt.
  • Amikor kiválasztja a szolgáltatás szintjét, pontosan tudni fogja, hogy az milyen szolgáltatásokat és alkatrészeket fedez.
  • Nem érheti meglepés a költségekkel kapcsolatban.

Teljes nyugalom

  • A Trane figyel az ön igényeire.
file

További termékanyagok keresése: Litweb

Kapcsolat kérelmező űrlap