Trane vezérlési szolgáltatások

Átfogó szolgáltatási szerződések épületszabályozási rendszerekhez

Fő jellemzők

Az épületek összetett, kölcsönhatásokon alapuló rendszerek. A sok apró módosítás idővel jelentős változásokat okozhat a komfort, hatékonyság és biztonság szintjén. A Trane Control szolgáltatások a megfelelő stratégia a rendszer tökéletes működésének fenntartásához.

Mérnökeink az épületszabályozási rendszereket komplex egységként kezelik. Ha a rendszer módosítására van szükség, a beállításokon is változtatnak, így biztosítva, hogy a rendszer továbbra is problémamentesen működik.

Ügyfélelőnyök

A rendszeres felügyelet biztosítja az épületben tartózkodók folyamatos komfortérzetét, illetve a lehető legalacsonyabb működési és karbantartási költségeket. A szabályozási rendszer folyamatos felügyeletével és korrekciójával a Trane biztosítja a vészleállások nélküli működést.

A Trane szakértelme segítségével optimalizálja a HVAC-rendszerek mechanikus és elektronikus összetevőit jellemző biztonsági, komfort- és hatékonysági tényezőket.

Segítünk Önnek az épületrendszerek megfelelő kialakításában, így biztosítva azok optimális működését. A Trane vezérlési szolgáltatások által felügyelt rendszerben minden percben energiát takarít meg, így a költségei is csökkennek.

file

További termékanyagok keresése: Litweb

Kapcsolat kérelmező űrlap