Trane folyadékhűtő állapot-ellenőrző program

A Trane Folyadékhűtő állapotellenőrző-program valós idejű állapotfelmérést és teljesítményt nyújt berendezéséről, valamint megelőző intézkedéseket ajánl a hűtő biztonságos, megbízható és hatékony működésének visszaállítására.  

Fő jellemzők

A Trane alap és átfogó programot egyaránt kínál. Mindkét program egy laboratóriumi olajminta-elemzést tartalmaz, amelyben elemzik az összetevők kopási nyomainak jelenlétét, majd az aktuális olajparamétereket az eredeti specifikációkkal vetik össze.

Az átfogó program örvényáram- és rezgésdiagnosztikát tartalmaz, amellyel a hőcserélő csövének, valamint a kompresszor belső állapotát ellenőrzik. A kiegészítő termográfiás vizsgálat az elektromos panelről nyújt azonnali állapotfelmérést.

A vizsgálat során minden sérülésre fény derül. A Trane szakértője ilyen módon javasolni tudja a legjobb megoldást a problémák megoldásához, és gyorsan visszaállíthatja a Trane hűtőt az optimális üzemi állapotába.

Ügyfélelőnyök

A megbízható, hatékony teljesítmény és az alacsonyabb működési költségek szorosan kapcsolódnak a Trane folyadékhűtő karbantartási módjához. A Folyadékhűtő állapot-ellenőrző program (Trane Chiller Health Check Program) lépésről lépésre értékeli ki a berendezés aktuális állapotát. A megfelelő információk birtokában a Trane szervizszakértője elemzi az aktuális állapotot, és részletes jelentést és javaslatokat készít a folyadékhűtő teljesítményének javítására.

Ideális módja a potenciális problémák kiszűrésének és a rendszer biztonságos, megbízható és hatékony működését biztosító megelőző intézkedések meghozásának.

További termékanyagok keresése: Litweb

Kapcsolat kérelmező űrlap