Eredeti alkatrészek és javítási szolgáltatások

Minden szükséges alkatrész és OEM-szakértelem gyorsan elérhető

A Trane minden márkájú és típusú HVAC-egység tekintetében világvezető a javító-, cserélő- és karbantartó-szolgáltatásokban. Ha Trane technikust választ, biztos lehet benne, hogy megbízható szolgáltatást kap magasan képzett ipari szakemberektől.

A precízen kialakított eredeti Trane-elemektől az általános alkatrészekig a Trane széleskörű alkatrész-raktárral és mintegy 6500 referenciával rendelkezik, amelyek segítségével gyorsan reagálni képes az ügyfelek kéréseire. Ez a megfelelő alkatrész megtalálását jelenti praktikus OEM-tanácsokkal együtt. Legyen szó akár kompresszorokról, szabályozó egységekről, elektromos alkatrészekről, HVAC tartozékokról, vegyi anyagokról vagy szerszámokról és tesztberendezésekről, a Trane mindig versenyképes ajánlattal szolgál. A Trane hatékony logisztikája és technikusai biztosítják a professzionális cseréket és javításokat.

HVAC-egységének karbantartási szervizelését szabványozott eljárások alapján kapja meg, amelyeket a Trane mint a világ vezető hűtőgyártója szakértelme nyomán alakítottak ki. Biztos lehet benne, hogy a Trane technikusai által elvégzett minden HVAC-karbantartási szerviz első alkalommal is gyors és megfelelő lesz, így biztosítva a nagyobb megbízhatóságot és a jövőbeli leállások kockázatának csökkentését.  

Amennyiben gyakran szervizelteti egységeit, azt javasoljuk, kössön szervizmegállapodást. Vagy lépjen kapcsolatba helyi értékesítési irodájával, hogy további információkhoz jusson a Trane Szolgáltatások által nyújtott lehetőségekről.

Kapcsolat kérelmező űrlap