Miért válassza a Trane-t

A Trane-nél felismertük, hogy ügyfeleink és igényeik különlegesek. Célunk, hogy kielégítsük azokat, legyenek bármilyen igényesek, vagy jelentsenek bármilyen kihívást, akár vészhelyzetről van szó, akár tervezett követelményről, vagy egy üzletmenet-folytonossági tervről.

Kiterjedt bérlési hálózat
Széles szolgáltatási hálózatunk és tapasztalt, gyárilag hitelesített technikusaink Európa-szerte azt jelentik, hogy bárhol is legyenek ügyfeleink, van a közelükben egy Trane kirendeltség.

Gyors
A berendezések gyors telepítése kifejezetten fontos tényező lehet, ezért a Trane bérelhető berendezéseit úgy alakítottuk ki, hogy üzembe helyezésük minél rövidebb időt vegyen igénybe.

Biztonságos és megbízható
Bár a rendszer felállítása és beüzemelése nagyon fontos az ön vállalkozása számára, a berendezés biztonsága és megbízhatósága éppolyan fontos. Biztos lehet benne, hogy a Trane modern bérelhető felszerelései megfelelnek az összes Trane termék által nyújtott minőségnek.

Modern felszerelések
Nagy, fiatal és jól karbantartott gépparkunk minden ideiglenes igényt kielégít.

Átfogó megoldások
A Trane megoldásai minden egyes rendszer szükségleteinek alapos elemzésén nyugszanak. Bérleti szolgáltatásunk tartalmazza a berendezésekkel való ellátást, beállítást, ellenőrzést és a szétszerelést is a hűtési, mérnök és gyárilag hitelesített technikusokból álló csapatunk által.

Költséghatékony
Legyen szó bármilyen alkalmazásról, a Trane ideiglenes hűtési megoldásai költséghatékony módon biztosítják az üzemelést mindaddig, amíg a rendszer javítása vagy cseréje meg nem történik.

 

 

Hívjon és béreljen berendezést most

 

+36 23 422 572

 

Gyors ajánlatkérő űrlap