Vendéglátási sikertörténetek

 

A turistaszezon sikeres kezdete

Egy exkluzív spanyol hotelkomplexum a tavaszi szünet előtt egy héttel kereste meg a Trane-t, hogy javítsa meg két elromlott hűtőberendezését. A Nagyhét közeledtével és az időjárás-előrejelzés szerinti 25 °C körüli hőmérsékletek és jó idő alapján a létesítmény vezetői telt házra számítottak, ezért gyors megoldásra volt szükségük.

A megoldás

  • 2 új CGAM 070 bérelhető hűtőrendszer
  • A Trane helyi szervizcsapata két új CGAM-070 hűtőrendszer bérlését javasolta a szálloda vezetésének arra az időre, amíg a Trane megjavítja az elromlott hűtőket. Az ügyfél a javaslatot kifejezetten kedvezőnek találta. Az árajánlatkérés és a megrendelés egy pénteki napon, mindössze néhány óra alatt lezajlott. A hűtőrendszereket már hétfőn a helyszínre szállítottuk, és José Antonio Muñoz, a Murcia tartományért felelős szervizmérnök gyorsan elvégezte az üzembe helyezést és az átadást. Kedden már mindkét hűtőrendszer működött.

    „Az egész csapat együtt dolgozott, hogy a legjobb és a leggyorsabb megoldást biztosítsa az ügyfélnek” – mondta Angel Martínez, a Levante tartományért felelős szerviz- és üzletkötő mérnök. „Az ügyfél nagyon elégedett volt a Trane szolgáltatásának színvonalával. Minket kértek fel, hogy egy kulcsrakész Trane megoldással fejlesszük a létesítmény hidraulikus rendszerét.”

 

Hívjon és béreljen berendezést most

 

+36 23 422 572