Adatközponti sikertörténetek

 

A gyorsan bérelhető megoldás megoldotta a problémát

Hollandia egyik vezető telekommunikációs és informatikai szolgáltatójának azonnali segítségre volt szüksége egyik kulcsfontosságú adatközpontja megvédéséhez. A vízrendszerben talált nem javítható szivárgás a teljes HVAC rendszer működését veszélyeztette.

A megoldás

  • 4 új RTAD 180 bérelhető hűtőrendszer
  • Hűtőtelep vezérlőrendszere

A hűtővíz szivárgásának átmeneti megszüntetése után az ügyfél a hűtés biztosításához egy megbízható ideiglenes folyadékhűtőt rendelt. A megoldás tökéletesen illeszkedett az ügyfél igényeihez és a hűtőtelep működési paramétereihez. A Trane által biztosított megoldásban a hűtők és a vezérlőrendszer is a projekt követelményei alapján lettek megválasztva. A vezérlés BMS és SMS-küldő megoldással lett integrálva.

„A Trane mindössze egy hét alatt leszállította az idő, megbízhatóság, zaj és vezérlés szempontjából legoptimálisabb megoldást” – nyilatkozta Erik van Oossanen, a Trane Netherlands and Scandinavia vezetője. „Marcel Spelt, a Trane üzletkötő mérnöke és a csapat többi tagja az ügyféllel és az alvállalkozóval szorosan együttműködve a végfelhasználó igényeihez a lehető leghatékonyabb megoldást dolgozta ki. Az ügyfélnél nyilvántartott szolgáltatási és megbízhatósági mutatóink jelentős szerepet játszottak a Trane melletti döntésben.”

 

Hívjon és béreljen berendezést most

 

+36 23 422 572