Bérleti sikertörténetek

Műjégpályák

Egy szabadtéri műjégpálya üzemeltetője a Trane-hez fordult segítségért, hogy garantálhassa a jó minőségű jeget vállalható költségért. A Trane megoldása az volt, hogy 16 bérleti hűtőt szerelt fel, amelyeket egy fejlett, távoli megfigyelő- és irányítórendszer kontrollált. A tényleges adatok naplózásával az operátor képes volt optimalizálni a teljesítményt, miközben minimalizálta a költségeket.

Olvasom tovább

 

Vendéglátás

A meleg idő és egy munkaszüneti hétvége közeledtével egy exkluzív hotel komoly problémába ütközött, amikor két hűtőegysége meghibásodott. A Trane csapata tökéletes megoldást nyújtott két bérleti hűtővel. Ezek villámgyorsan üzembe lettek helyezve a vendégek kényelme fenntartásának érdekében, miközben a hibás berendezéseket javították és frissítették.

Olvasom tovább

 

Egészségügy

A műtőtermekben felbukkanó hűtőkapacitásbeli problémák miatt egy nagy amszterdami kórház a Trane-hez folyamodott segítségért. A Trane hollandiai csapata három órával később megérkezett a helyszínre egy folyadékhűtővel felpakolva.  

Olvasom tovább

 

Csomagolóipar

A forró nyarak során a világ egyik vezető csomagolóipari vállalatának szüksége volt a további hűtési kapacitásra, hogy érzékeny termékeiket tökéletes állapotban tarthassák. Gyorsan dolgozva a termelés folytonosságának biztosítása érdekében a Trane roppant hatékony bérleti hűtő megoldást nyújtott.  

Olvasom tovább

 

Adatközpont

Hollandia egyik vezető telekommunikációs és informatikai szolgáltatójának hűtőfolyadék-szivárgás miatt segítségre volt szüksége adatközpontjának megvédéséhez. A Trane által biztosított megoldásban a hűtők és a vezérlőrendszer is a projekt követelményei alapján lettek megválasztva, amely által az adatközpont fennakadások nélkül működhetett tovább, hála a Trane megbízhatóságának, hatékonyságának és kontrolljának.

Olvasom tovább