Bérleti szolgáltatások borászatok számára

A hőmérséklet ellenőrzése egyben a minőség ellenőrzése is

Megértjük, hogy a borkészítés folyamatai alatt alkalmazott pontos hőmérséklet-szabályozás kritikus követelmény - nem csak az előerjesztés, az erjesztés és a stabilizálás során, hanem a végtermék fenntartásában és tárolásában is. Amikor a szüret idején a kereslet eléri a csúcsát, a minőség megtartása és a kapacitás növelése érdekében szüksége lehet egy ideiglenes, megbízható hűtőberendezésre.

A Trane bérleti szolgáltatásoknál megvan a megfelelő felszerelés, szakértelem és szerviztámogatás a szezonális igények kielégítésére, amely által biztosítható a legmagasabb termelési szint elérése.

Testre szabott megoldás kifejezetten az ön hűtési igényeihez igazítva

  • A Trane mérnökei az Ön üzemeltetést végző csapatával együttműködve alapos elemzést végeznek, hogy felmérjék az Ön egyedi hűtési igényeit.
  • Nagy gondossággal végezzük a berendezés kiválasztását, hogy annak hűtési teljesítménye megfeleljen az Ön folyamatai által támasztott igényeknek.
  • Minden bérelt berendezés szállítását és telepítését úgy ütemezzük, hogy az legkevésbé zavarja az éves termelési tervének működését.

További termékanyagok keresése: Litweb

Hívjon és béreljen berendezést most

+36 23 422 572

 

Gyors ajánlatkérő űrlap