Bérleti szolgáltatások raktárak számára

Környezeti levegő szabályozása raktárakban

A hőmérséklet és a páratartalom szintjének hatékony szabályozása a raktárakban létfontosságú a megfelelő tárolási feltételek és kényelmes munkakörnyezet biztosítására. A raktárakban a legtöbb terméket, például az elektronikai cikkeket, papírt vagy romlandó árukat szabályozott környezeti feltételek között kell tárolni. Gyógyszerészeti termékek esetében nélkülözhetetlen, hogy a raktárt szigorúan ellenőrizzék. A páratartalom és hőmérséklet ellenőrizetlen változásának súlyos következménye lehet a gyógyszerekre, hatástalanná vagy potenciálisan veszélyessé téve ezeket.

A raktári légkondicionálás átfogó megközelítése növelheti a személyzet kényelmét, miközben optimálissá teszi a tárolási feltételeket, az Ön üzemeltetési célkitűzéseinek elérése érdekében.

Testre szabott megoldás kifejezetten az ön raktári igényeihez igazítva

  • A Trane mérnökei az Ön üzemeltetést végző csapatával együttműködve alapos elemzést végeznek, hogy felmérjék az Ön egyedi hűtési igényeit.
  • A szükséges hűtőteljesítmény biztosítására gondosan választjuk ki a megfelelő berendezéseket.
  • A bérelhető egységek leszállítását és felszerelését úgy ütemezzük, hogy az semmilyen fennakadást ne okozzon a raktár üzemeltetésében.

További termékanyagok keresése: Litweb

Hívjon és béreljen berendezést most

+36 23 422 572

 

Gyors ajánlatkérő űrlap