Bérleti szolgáltatások az abroncsipar számára

A gumiabroncsipar hűtési igényei

A gumiabroncsok számos komponensből állnak, melyek összeállításához és hőkezeléséhez magas hőmérséklet és nagy nyomás szükséges. A keverékkészítés, a komponens-előkészítés, a gumiabroncs-összeállítás, a hőkezelés és a végső felületkezelés ellenőrzésének egyes fázisaiban a hőmérséklet-szabályozás biztosítja a gumiabroncsok kiváló minőségét és megbízhatóságát. Mivel a termelékenység fokozása érdekében az üzemek működéséhez termelékenyebb és hatékonyabb folyamatok szükségesek, ezért a megbízható és folyamatos hűtöttvíz-ellátás kritikus fontosságú. A rendkívüli eseményeken túl ideiglenes hűtési igények jelentkezhetnek az üzem bővítésekor és a szezonális csúcsidőszakokban. Ha olyan megbízható partnerrel működik együtt, aki gyors és hatékony megoldást kínál az ilyen helyzetekre, azzal minimalizálhatja az állásidőket, ill. csökkentheti az anyagi veszteségek és a gyártásban tapasztalható fennakadások kockázatát.

Testre szabott megoldás kifejezetten az Ön folyamataihoz

  • A Trane mérnökei az Ön üzemeltetést végző csapatával együttműködve alapos elemzést végeznek, hogy felmérjék az Ön hűtési igényeit.
  • Nagy gondossággal végzik a berendezés kiválasztását, hogy annak hűtési teljesítménye megfeleljen az Ön folyamatai által támasztott igényekkel.
  • Minden bérelt berendezés szállítását és telepítését úgy ütemezzük, hogy az legkevésbé zavarja a termelést, illetve az üzem működését.

További termékanyagok keresése: Litweb

Hívjon és béreljen berendezést most

+36 23 422 572

 

Gyors ajánlatkérő űrlap