Bérleti alkalmazások a műanyaggyártási iparág számára

Hűlés és hőelvonás

A hűlés és a hőelvonás rendkívül kritikus fontosságúak az iparágában. A hűlés lényeges a gyártást végző gépek és a ciklusidő lecsökkentése érdekében. A folyékony, hőre lágyuló anyagok (polipropilén, nejlon és polietilén-tereftalát) hűlést igényelnek, hogy megszilárduljanak.

Másfelől jelentékeny mennyiségű hő elvonása szükséges az anyagokból és a gyártást végző gépekből, például a forró, extrudált műanyag megszilárdításához használt víz hűtésére.

A hűtési folyamat bármilyen megszakadása jelentős hatással lehet annak megbízhatóságára és hatékonyságára, valamint termeléskieséshez és gyenge termékminőséghez vezethet.

A Trane bérléssel kapcsolatos szakértelme a műanyagipar számára

Amikor tervezett leállás, vészhelyzet vagy idényjellegű csúcsidőszak áll be, a Trane bérleti szolgáltatásai megadják a kellő szakértelmet és felszereléseket ahhoz, hogy lényegesen mérsékeljék a műanyaggyártási folyamatot befolyásolható kockázatokat:

  • A Trane különböző összetettségi szinten kivitelezett, megbízható és költséghatékony bérleti megoldásokat biztosít a műanyagipari létesítmények számára, hogy támogassa az igények szerinti HVAC-teljesítmény fenntartását.
  • A Trane mérnökei együttműködnek az ön üzemeltetést végző csapatával, hogy alaposan felmérjék a követelményeket.
  • A bérelhető egységek leszállítását és felszerelését úgy ütemezzük, hogy az semmilyen fennakadást ne okozzon az üzemvitelben.

További termékanyagok keresése: Litweb

Hívjon és béreljen berendezést most

+36 23 422 572

 

Gyors ajánlatkérő űrlap