Bérleti alkalmazások a gyógyszerészeti iparág számára

Precíz hőmérséklet- és páratartalom-szabályozó

A gyógyszeriparban a folyamatszabályozás fontos szerepet játszik a formulák minőségében és konzisztenciájában, vizsgálatukban és a végtermékben. Kivételes normák szükségesek a legkiválóbb minőségű termékek biztosításához. A precíz minőség-ellenőrzés biztosításának egy módja a pontos hőmérséklet- és páratartalom-szabályozás a gyártás minden lépése során, a kenőcsök töltés és csomagolás előtti hűtésétől kezdve a tabletták létrehozásához a nedves granulálási folyamat során felhasznált vízig.

Tulajdonságaik megőrzése és a szabályozásoknak történő megfelelés érdekében az oltóanyagokhoz, diagnosztizáló eszközökhöz, sterilizált tárolókhoz és gyógyszerekhez hasonló gyógyszeripari termékeket előre meghatározott hőmérsékleti és páratartalom-szinteken kell tartani. Ennélfogva a HVAC-rendszer bármilyen hibája vagy rendellenessége egyszerűen elfogadhatatlan, mert az kompromittálná a termék minőségét.

A Trane bérléssel kapcsolatos szakértelme a gyógyszeripar számára

Amikor tervezett leállás, vészhelyzet vagy idényjellegű csúcsidőszak áll be, a Trane bérleti szolgáltatásai megadják a kellő szakértelmet és felszereléseket ahhoz, hogy lényegesen mérsékeljék a gyártási folyamatot befolyásolható bármilyen kockázatot.

  • A Trane különböző összetettségi szinten kivitelezett, megbízható és költséghatékony bérleti megoldásokat biztosít a gyógyszeripari létesítmények számára, hogy támogassa az igények szerinti HVAC-teljesítmény fenntartását.
  • A Trane mérnökei együttműködnek az ön üzemeltetést végző csapatával, hogy alaposan felmérjék a követelményeket.
  • A bérelhető egységek leszállítását úgy ütemezzük, hogy az semmilyen fennakadást ne okozzon az üzemvitelben.

További termékanyagok keresése: Litweb

Hívjon és béreljen berendezést most

+36 23 422 572

 

Gyors ajánlatkérő űrlap