Bérleti alkalmazások az élelmiszer- és italiparhoz

Megértjük igényeit

A hűtött lánc a gyártót a fogyasztókkal köti össze, a feldolgozástól, gyártáson, csomagoláson, tároláson át a kiszállításig tart, és kulcsfontosságú az élelmiszer- és italtermékek minőségének, biztonságának és profittermelő képességének biztosításához.

Az élelmiszer- és italiparban kritikus fontosságú a hűtő-, szivattyú-, levegővezető-, valamint a hőmérséklet- és páratartalomszabályozó-rendszerek integrálása. A hűtési folyamat bármilyen jellegű fennakadása termeléskieséshez és selejtes termékekhez vezethet.

A Trane bérleti szakértelme az élelmiszer- és italiparhoz

Tervezett leállások, vészhelyzetek vagy csúcsigények esetén a Trane bérleti szolgáltatását biztosító szakemberek megértik az iparág-specifikus igényeket. Az egyszerű raktározástól kezdve a bonyolult élelmiszer-feldolgozó üzemekig a Trane bérleti szolgáltatásai olyan integrált hűtési és fűtési megoldásokat kínálnak, amelyek megfelelnek az adott épület igényeinek.

A szélsőséges üzemi feltételek okozta rendkívüli hűtési terhelés miatt teljes és részleges terhelésnél is nagy hatásfokú, bérelt folyadékhűtők szükségesek. A glikol- és sóoldatok lehetővé teszik a beltéri környezet finom szabályozását, valamint a hűtőtekercsek kapacitásának teljes kihasználását.

  • A Trane különböző összetettségi szinten kivitelezett, megbízható és költséghatékony bérleti megoldásokat biztosít, hogy támogassa az igények szerinti HVAC-teljesítmény fenntartását.
  • A Trane mérnökei együttműködnek az ön üzemeltetést végző csapatával, hogy alaposan felmérjék a követelményeket.
  • A bérelhető egységek leszállítását úgy ütemezzük, hogy az semmilyen fennakadást ne okozzon az üzemvitelben.

 

További termékanyagok keresése: Litweb

Hívjon és béreljen berendezést most

+36 23 422 572

 

Gyors ajánlatkérő űrlap