Bérleti alkalmazások a rendezvényszervező iparág számára

Megértjük igényeit

A rendezvényszervezés a megfelelő HVAC-berendezés kiválasztásával kezdődik. Megfelelő méretűnek kell lennie, hogy biztosítsa a szükséges hűtőteljesítményt, ugyanakkor rugalmasnak is kell lennie, hogy alkalmazkodjon a különböző kihasználási szintekhez. A minden rendezvényterületen meglévő, optimális klimatikus viszonyok garantálják azt az elsőosztályú vendégélményt, amely vállalkozását
a konkurencia fölé emeli.

A Trane rendelkezik az ahhoz szükséges szakmai tapasztalattal, hogy a nehéz körülmények között tartott rendezvényeken is kifogástalan hőmérséklet- és légszabályozást biztosítson a nap huszonnégy órájában, minden évszakban. A nagy hatásfokú termékek mellett a Trane bérleti szolgáltatások a rendszerekre és az alkalmazásokra vonatkozó részletes szakértelmet is biztosítják ahhoz, hogy a rendezvények körülményeihez integrált megoldásokat nyújtson.

Trane bérleti szolgáltatások a rendezvényszervező iparág számára

A Trane bérleti szolgáltatások fűtő- és hűtőrendszerek nagy választékával biztosít optimális megoldást a jelenleg használatos légkondicionáló és folyamatfűtő berendezésekhez, azok igényeitől függetlenül. A Trane rugalmas fűtő-, szellőztető- és légkondicionáló (HVAC) rendszerei a hőt arra használják fel, hogy emeljék az vendégélményt a rendezvényeken, és növeljék az üzleti teljesítményt:

  • A Trane különböző összetettségi szinten kivitelezett, megbízható és költséghatékony bérleti megoldásokat biztosít, hogy támogassa az igények szerinti HVAC-teljesítmény fenntartását.
  • A Trane mérnökei együttműködnek az ön üzemeltetést végző csapatával, hogy alaposan felmérjék a követelményeket.
  • „Plug and Play” koncepciónk könnyű, gyors és kompakt telepítést biztosít, amely ideális a lefolyású projektekhez.
  • A bérelhető egységek leszállítását úgy ütemezzük, hogy az semmilyen fennakadást ne okozzon az üzemvitelben.

További termékanyagok keresése: Litweb

Hívjon és béreljen berendezést most

+36 23 422 572

 

Gyors ajánlatkérő űrlap