Bérleti szolgáltatások adatközpontok számára

Hőkezelés az adatközpontokban

Létfontosságú egy megbízható hűtéskezelési stratégia, amely megfelel a gyorsan növekvő adatközpont-ágazat kiszámíthatatlan igényeinek. A meglévő és új adatközpontokban folyamatosan növekszik a szerversűrűség a növekvő igények kielégítésére. Az elégtelen hűtőteljesítmény költséges üzemszüneteket okozhat és kedvezőtlen hatással lehet a minőségre, illetve a termelékenységre.

Az adatközpontok tulajdonosainak és kezelőinek megfelelő tervezéssel kell felkészülniük a váratlan eseményekre, a zökkenőmentes üzemeltetés biztosítása érdekében. Ehhez a megfelelő választás egy gyors és megbízható ideiglenes hűtési megoldás. A Trane Bérleti Szolgáltatásokkal csökkentheti a vészhelyzetek és tervezett leállítások során felmerülő kockázatokat.

Átfogó és testre szabott bérelt hűtési megoldások

Minden adatközpont egyedi, így a hűtési igényeik is egyediek. Átfogó ideiglenes hűtési megoldásunk magába foglalja a megfelelő berendezés kiválasztását, felszerelését, üzembe helyezését és üzemeltetését annak érdekében, hogy segítsük Önt üzleti igényei kielégítésében és a következő üzemeltetési célok elérésében:

  • Alkalmazkodás az állandóan változó követelményekhez
  • A fennakadások minimálisra csökkentése hibák esetén
  • A tulajdonosi és üzemeltetési költségek kézben tartása.

A Trane berendezéseket gondosan úgy választjuk ki, hogy megfeleljen egyéni követelményeinek. A bérelhető egységek leszállítását és felszerelését úgy ütemezzük, hogy az semmilyen fennakadást ne okozzon az üzemvitelben

További termékanyagok keresése: Litweb

Hívjon és béreljen berendezést most

+36 23 422 572

 

Gyors ajánlatkérő űrlap