Bérleti szolgáltatások az autóipar számára

Az autóipar hűtési igényei

A technológiai hűtés és légkondicionálás létfontosságú az autóipari üzemekben többek között a karosszéria-műhelyben végzett, a fényezési és a hajtásláncokkal kapcsolatos műveletekhez, a végső összeszereléshez és általában az üzem infrastruktúrájához. A termelékenység növeléséhez hatékonyabb, gyorsabb, rugalmasabb és egyszerűbb folyamatvezérlés szükséges, amelynek elengedhetetlen feltétele a megbízható és folyamatos hűtöttvíz-ellátás. A rendkívüli eseményeken túl ideiglenes hűtési igények jelentkezhetnek az üzem bővítésekor és a szezonális csúcsidőszakokban. Ha olyan megbízható partnerrel működik együtt, aki hatékony megoldást kínál az ilyen helyzetekre, azzal minimalizálhatja az állásidőket, ill. csökkentheti az anyagi veszteségek és a gyártásban tapasztalható fennakadások kockázatát.

Testre szabott megoldás kifejezetten az Ön folyamataihoz

  • A Trane mérnökei az Ön üzemeltetést végző csapatával együttműködve alapos elemzést végeznek, hogy felmérjék az Ön egyedi hűtési igényeit.
  • Nagy gondossággal végzik a berendezés kiválasztását, hogy annak hűtési teljesítménye megfeleljen az Ön folyamatai által támasztott igényekkel.
  • Minden bérelt berendezés szállítását és telepítését úgy ütemezzük, hogy az legkevésbé zavarja a termelést, illetve az üzem működését.

További termékanyagok keresése: Litweb

Hívjon és béreljen berendezést most

+36 23 422 572

 

Gyors ajánlatkérő űrlap