Üzletek

Klímavezérlés az optimális vásárlási körülmények elérésére

A tökéletes légkör létrehozása

Az egyszerű boltoktól a modern bevásárlókomplexumokig, a Trane a kiskereskedelem minden terén rendelkezik tapasztalattal. Pontosan tudjuk, hogy a boltok hőmérsékleti, páratartalommal és szellőzéssel kapcsolatos igényei eltérnek más épületekétől. Kihasználva a tapasztalatainkat, azonosítani tudjuk az energiafogyasztás és a komfort javításának területeit és a kívánt színvonalon tudjuk tartani az épület üzemeltetését.

És a váratlan eseményekre történő tervezéssel, illetve a több ezer berendezés- és szabályozástechnikusunk révén segíteni tudunk a rossz komfortérzet miatt elveszített eladások kockázatának csökkentésében.

Szállított rendszer:

A Trane kiskereskedelmi épületirányítási rendszereinél (BMS) csak néhány beállításra van szükség az alkalmazás során. Bármely Trane HVAC berendezés képes a hálózaton keresztüli kommunikációra, a BMS pedig azonosítani tudja ezeket az összekapcsolt berendezéseket, felépíti a megfelelő adatbázist és szinte automatikusan felajánlja a felhasználó által előre definiált funkciókat, mint például a napi ütemezést, az automatikus alapérték-beállítást, a zóna menedzsmentet vagy a vészjelzés menüt.

Amennyiben a saját igényei szerint kívánja kialakítani a kezelőfelületet, egy megfelelő szoftver segítségével teheti ezt meg. A rendszer kompakt és nagyon könnyű telepíteni, illetve csatlakoztatni. A Trane eszközökhöz nyílt szabványos protokollokat használunk, amelyek gyakran megtalálhatóak a kiskereskedelmi épületekben.

Az egy forrásból történő beszerzés előnyei

A Trane által szállított rendszerek új perspektívát nyújtanak, mivel a rendszer minden egyes alkotóeleme ugyanattól a gyártótól érkezik. Sokkal egyszerűbb a szállítást, az üzembe helyezést és a finombeállítást koordinálni, mivel csak egy céggel kell a kapcsolatot tartani. Mindezeken felül, a Trane szakemberei kiválóan ismerik a rendszer valamennyi elemét, biztosítva a hatékony üzembe helyezést és a gyors válaszidőt a hívásaikra.

Energiatakarékosság

Számos előre megtervezett funkciót építettek be a rendszerbe, mint például az alapérték-átállítást, a napi ütemezést, az igénybevételi ciklust, és ezeket egyesítve a rendszer energiahatékonysága fokozható anélkül, hogy a változás a rendszer által biztosított komfortot érintené. A Trane rendszer telepítése, beállítása és használata nagyon könnyű. Ez azt jelenti, hogy a rendszer frissítését, napi feladatait és karbantartási munkáit a kezelőszemélyzet rövid betanulás után könnyen végrehajthatja. A Trane rendszerek a kiegészítő berendezések, mint például a világítás, a parkolóhelyek, a fogyasztásmérők, valamint bármilyen más, a napok adott időszakára ütemezett üzemű berendezések vezérlésére is alkalmasak. A fentiek ismeretében a Trane által leszállított, kereskedelmi alkalmazásokra szánt épületvezérlési rendszerek hatékony megoldást kínálnak az ügyfelek részére, akik egy nagyon könnyen használható rendszerre vágynak, amellyel az egész projektfolyamat sokkal egyszerűbbé válik.

 

További termékanyagok keresése: Litweb

Kapcsolat kérelmező űrlap