Irodaépületek

Épületteljesítmény az üzleti erősségért

A Trane kereskedelmi komfortmegoldások által teszi jobbá az épületeket.

A Trane képes épülete teljesítményének fokozására attól függetlenül, hogy a költséghatékony, produktív munkahely az ön terméke vagy az ön által alkotott termékekhez szükséges átjáró. Integrált megoldásaink javítják épülete és a benne lakók életét egyaránt. Innovatív és fenntartható megoldásaink által megváltoztatjuk azokat a környezeteket, ahol emberek dolgoznak és alkotnak.

A Trane 100 évnyi tapasztalaton alapuló tanácsadói megközelítést használ az épületfejlesztések terén. Rugalmas, intelligens HVAC-megoldásaink a kereskedelmi ingatlanok energiahasználatát akár 25 százalékkal is le tudják csökkenteni. Az épületautomatizáló rendszerek leegyszerűsítik az megfelelő és kényelmes légállapot és hőmérséklet létrehozását, így könnyebb fenntartani azokat az állapotokat, amelyek produktivitásra serkentik az alkalmazottakat és magasan tartják a bérlési arányokat.

Épülethatékonyság terén csak a Trane nyújtja az alábbi alapvető követelményeket:

 • Energiahatékony HVAC-berendezés

 • Fejlett épületvezérlés

 • Felhőalapú, technológiakövető szolgáltatások

 • Lehetőség a folyamatos üzemelések felügyeletére

 • Átfogó fejlesztési szolgáltatások, termékek egy teljeskörő szerviszsolgáltatás által

 

HVAC Rendszeradatok és Épületvezérlők

Az intelligens HVAC-berendezések és -vezérlők sok adatfolyamot generálnak. A közelmúltban minden ilyen adatnak egyszerűen az elérhetetlenségéből fakadóan korlátozott értéke volt. A Trane megoldotta ezt a problémát. Több mint 30 év vezérlési tapasztalattal a hátunk mögött és annak az ismeretnek a birtokában, hogy az épületvezetőknek mire van szükségük (és mit szükséges tudniuk) az épületteljesítmény fenntartásához és javításához, okosvezérlők és technológiabarát szolgáltatások használatával átalakítjuk az épületek irányításának szokásait.

A Trane épületvezérlői és -szolgáltatásai az adatokat olyan bepillantást engedő elemekké alakítják, amelyeknek rengeteg gyakorlati felhasználása lehet:

 • Egyszerűség és pontosság bevezetése a munkakörnyezet kényelmi irányításába

 • Informált és proaktív döntések hozatala a mindennapi szinten tartás és a hosszútávú vagyontárgy-kezelés terén

 • Kérésre rugalmas és pontos információkhoz való hozzáférés

 • Az energiafelhasználás mérésre, szintjelezése és kezelése

 

A lakók kényelme legyen az első

Mennyire fontos a kellemes légminőség, a hőmérséklet és a páratartalom szintjének kezelhetősége? Nagyon is.

A térszűke mellett a kényelemhiány az egyik legnagyobb oka a bérlők elköltözésének. A tulajdonos által lakott épületeknél legalább ennyire fontos a kényelem kezelése: A kényelmetlen munkakörülmények akár 18 százalékkal* is csökkenthetik a produktivitást.

Legyen szó szétszórtan elhelyezkedő létesítmények kezeléséről, egyetlen épületről vagy akár csak egyetlen HVAC-egységről, a Trane képes olyan épületvezérlési és automatizált rendszereket összeállítani, amelyek mindenféle igénynek megfelelnek.

A klíma, a világítás és az energiagazdálkodás egy létesítményen belüli irányítása jócskán leegyszerűsíthető a Tracer™ SC rendszervezérlővel. Ez a webalapú kezelési eszköz egyetlen kattintással képes befolyásolni az ütemezést, a jelentéskészítést és a programozást, továbbá erre a célra kinevezett munkaállomásra sincs szükség, ugyanis: A Tracer SC-funkciót bármilyen PC-n, okostelefonon vagy tableten keresztül el lehet érni. Számos létesítményt hasonló könnyedséggel lehet egyetlen vállalkozásként kezelni a Tracer™ Ensemble épületirányítási munkaállomás-szoftverrel.

*BOMA International (Egyesült Államok)

Felügyelje épületeit bárhonnan

A Trane épületvezérlés mobilitása szabadsággal, rugalmassággal és lelki nyugalommal ruházza fel a létesítményvezetőket. Az okostelefonon vagy tableten egyaránt elérhető  Tracer™ Building Automation Systems Operator Suite mobilalkalmazás bárhonnan és bármikor lehetővé teszi a létesítményvezetők számára az épületek felügyeletét és vezérlését.

 

 

Energiahatékonyság kereskedelmi épületekben

A fenntartható épületek nem csak divatosak. Számos kereskedelmi ingatlantulajdonos számára az új előírások és a növekvő költségek magas szintű prioritássá emelik az energiahatékonyságra törekvő projekteket.

A Trane szakemberei világszerte együttműködnek az épülettulajdonosokkal és -vezetőkkel. Az energiahatékony HVAC-berendezéseket és rendszer-kialakításokat érintő szakértelmünk hozzáadásával segítünk megbirkózni az energia és környezettudatosság terén felbukkanó kihívásokkal.

 • Az energiahasználat és -költség csökkentése

 • A helyi erőművek által kibocsátott szén-dioxid csökkentése

 • A jelenlegi és jövőbeli szabályozási kérdések átgondolása

Tartsa kordában az energiafelhasználást

Amint a kívánt hatékonysági szintek elérésre kerültek, a webalapú Tracer™ épületautomatizáló rendszerek megkönnyítik az épületvezetők számára az előnyök fenntartását. Az ipar legintuitívebb kezelőfelületének hála a Tracer-vezérlők egyszerűbbé teszik a rendszer működtetését. Az ideiglenes felülszabályozáshoz hasonló beépített funkciók biztosítják, hogy az épületrendszerek mindig optimális beállításokkal futnak. A Tracer™ BAS kezelői környezet mobilalkalmazás okostelefonon vagy tableten keresztül azonnali hozzáférést biztosít az épületvezérlők kezeléséhez és felügyeletéhez.

Csökkentse a magas közüzemi számlákat

Az öregedő HVAC-rendszerek kétségtelenül több energiát követelnek, mint újkorukban. Az energiahatékony HVAC-berendezések és épületautomatizáló rendszerek pedig jelentős mértékű hatékonyságbeli előrelépést tettek meg az elmúlt évtized során. Alapos, kötelezettségmentes elemzései vagy energiavizsgálatai által a Trane Épületelőny segít eldöntenie, mit tegyen az energiahatékonyság növelésére, valamint kiértékeli a megfelelő modernizációs megoldásokat, amelyek csökkentenék épületének üzemeltetési költségeit.

Kapcsolat kérelmező űrlap