Iparágak

Megbízható hűtési folyamat a hatékony telepműködés érdekében

Megbízható Trane rendszerek, amelyekre az ön iparága számíthat

A Trane hatalmas tapasztalatot halmozott fel az ipari szabályozások alkalmazásai esetén, kezdve az egyszerű folyadékhűtő berendezésektől a fejlett műszaki rendszerekig, amelyek nagyobb hatékonyságra vannak optimalizálva. Egy ipari alkalmazás tervezésekor a Trane mérnökeinek elsődleges szempontja, hogy a rendszer megbízhatóan működjön. A Trane olyan rendszereket ajánl, amelyek biztonságosan tudnak üzemelni irányítás nélkül akkor is, ha bármilyen probléma, pl. kommunikációs hiba merül fel, és így a probléma elemzése és megoldása alatt is biztosítanak hűtést. Ezenfelül a Trane mindig könnyen áttekinthető kezelőfelületeket kínál, amelyek pont a megfelelő mennyiségű információt szolgáltatják a rendszerek állapotáról és működési paramétereiről. Mivel minden egyes berendezés hálózathoz van csatlakoztatva, a felhasználó bármikor hozzáférhet az összes rendszer és berendezés információihoz, és könnyen végezhet hibafeltárást, illetve a rendszer válaszait is könnyebben értheti meg.

Hűtőtelep kezelés

Az alkalmazás a Trane vezérlőberendezések beépített funkciója, így minden projekt részére állandó, megbízható és megismételhető teljesítményt nyújt, minimális üzembe helyezési idő mellett.

Testre szabott optimalizálás

A folyadékhűtő berendezés technológiáját és a berendezések méreteit folyamatosan vizsgálja annak érdekében, hogy a vásárló az igényeinek megfelelő berendezéshez mindig a legoptimálisabb elrendezést kapja. A hűtőtelep-vezérlés egy olyan előre programozott hatékony folyamat, amely a működtetéshez szükséges paraméterek megadása után a rendszer legmagasabb fokú optimalizálására képes.

Műszaki szolgáltatások

A Trane javasolja a szimulációs és megoldáskereső szoftverének használatát. Ezen eszköz segítségével egyszerűen kiértékelhető a probléma megoldásának legjobb módja, több nézőpontból is megvizsgálva a lehetőségeket, mint például gazdasági szempontok, műszaki megoldások, biztonság és megbízhatóság.

Trane Building Services (Trane Épületszolgáltatások)

A vásárló könnyen kaphat segítséget a Trane-től a karbantartási és szolgáltatási szerződése értelmében, amely magában foglalja az épületgépészeti (HVAC) és BMS berendezéseket/szoftvereket is. Így a rendszeringadozások kezelését, a finombeállítást stb. olyan emberek végzik, akik szinkronban dolgoznak azokkal, akik az alkalmazást eredetileg kifejlesztették. Ez mindenképpen biztosítja a szerviz folytonosságát, illetve hatékonyságát a rendszer javítása vagy módosítása esetén is.

További termékanyagok keresése: Litweb

Kapcsolat kérelmező űrlap