Vendéglátás

Az ön partnere vendégelégedettség terén

Trane nagy hatékonyságú hotelmegoldások

A szállásiparban az energia második helyen található a legmagasabb üzemeltetési költséget jelentő elemek listáján, ezeknek a kiadásoknak az 50%-80%-a* pedig a HVAC-rendszerek üzemeltetéséhez köthető. A hoteligazgatóknak és más vendéglátási vezetőknek ezt a problémát úgy kell megoldaniuk, hogy közben magas szintű és állandó kényelemszintet kell nyújtaniuk látogatóik részére nem csak a hőmérséklet, hanem a légminőség és az akusztika terén is. Végezetül a rendszereknek gyakran meg kell birkózniuk a létesítmény különböző területei által támasztott rendkívül eltérő követelményeinek, az élelmiszer-előkészítéstől kezdve a nézőtéren át az uszodákig.

Az intelligens rendszertervezéssel ki lehet küszöbölni ezeket az aggodalmakat. A Trane légoldali és vízoldali megoldásai visszanyerik az egyik területen egyébként kárba vesző energiát és egy másik területen hasznosítják azt, ezáltal kidomborítva a létesítmény különféle környezeteinek költség- és energiahatékonysági előnyeit - a kényelemérzet megzavarása nélkül.

Ahol a megbízhatóság alapvető, a Trane szakemberei részletes intézkedési megoldásokat nyújtanak, beleértve a másodlagos és készenléti HVAC rendszereket, csere berendezés készleteket, sőt még a tartalékenergia-fejlesztést is.

*Európai Bizottság

Építse fel márkáját

A Trane vendégipari megoldásai rugalmas megoldások széles tárházát kínálja. A technológiánk segít az ingatlanvezetőségi csapatoknak, hotelláncoknak, franchise-oknak és ingatlantulajdonosoknak a testre szabott kényelem elérésében, a légminőség optimalizálásában és az üzemeltetési költségek csökkentésében, hogy ezzel támogathassuk a pozitív vendégélmények kialakulását.

Vendégelégedettség

A Trane megoldásainak segítségével minden vendége igényeinek meg tud felelni. A csendes szobakényelemtől a roppant terhelésérzékeny eseményhelyszínekig fejlett technológiánk integrációja minden szinten személyes kiszolgálásra ad lehetőséget.

Tulajdonüzemeltetés

A Trane a hűtőrendszer optimalizálásától a a legmodernebb építőautomatikáig terjedő rendszerfejlesztéseket ajánl. Ezek a fejlett technológiák segíthetnek a vendégkényelem optimalizálásában, miközben minimálisra csökkentik az energiaköltségeket és a környezetkárosító hatást.

Amikor tervezett leállás, vészhelyzet vagy idényjellegű csúcsidőszak áll be, a Trane bérleti szolgáltatásai biztosítják a kellő szakértelmet és felszereléseket ahhoz, hogy minimalizálják a vendégek és a személyzet esetleges kényelmetlenségének kockázatát.

Contact us today to discuss how Trane Hospitality Solutions can benefit your current and future properties.

 

Tekintse meg a vendéglátóipari felhasználhatóságú Trane többcsöves egységekről szóló videót

Kapcsolat kérelmező űrlap