Egészségügy

A gyógykörnyezet optimalizálása

A Trane-nel javíthatja egészségügyi létesítményének fizikai környezetét, valamint annak pénzügyi és klinikai teljesítményét. Hozzáállásunkban egyaránt fontos szerepet játszanak a betegeredmények, a személyzet elégedettsége és a átltalános elégedettség.

Jobb betegek kényelme

A Trane technológia feljavítja a beltéri levegő minőségét, amely jó hatással van betegei egészségére és felgyógyulására, valamint javítja egészségügyi létesítményének megtapasztalását.

A Trane egészségügyi partnerek ezreinek segített már a gyógykörnyezet optimalizálásában, hogy jobb betegeredményeket érjenek el, növeljék a személyzet elégedettségét és jobb pénzügyi és üzemelési teljesítményt érjenek el a Beltéri Légminőség (IAQ), a páratartalom és nedvességkezelés, az akusztika és az energiahatékonyság terén végzett fenntartható fejlesztések által.

A Trane képes olyan HVAC-rendszereket tervezni, építeni, beszerelni és fenntartani, amelyek az egészségügyi környezet minden követelményének megfelelnek. Átfogó, megoldást hajszoló hozzáállásunk biztosítja, hogy produktivitása támogatásához a megfelelő rendszereket, vezérlőket és karbantartást kapja meg.  

Költséghatékonyság

A Trane HVAC-megoldásait hatékonyságra és megfizethetőségre tervezték a beszereléstől vagy átállítástól kezdve a létesítményében eltöltött teljes élettartama végéig. Minden Trane-egységet könnyen fel lehet szerelni.

A legendás Trane-megbízhatósággal üzemelő nagy hatékonyságú berendezések jóval a beszerelést követően is pénzt takarít meg önnek. A Trane mérnöki és gyártási eljárásai biztosítják, hogy minden egység hatékony és megbízható, ezáltal csökkentve a berendezés életciklusa alatt szükséges karbantartási igényeket.  

Jobb személyzeti elégedettség

Személyzetének is jobban esik olyan környezetben dolgoznia, ahol kényelmesen érzik maguk. A Trane berendezéseit arra tervezték, hogy javítsák a hőmérséklet-kezelést és -állandóságot, csökkentsék a zajszintet és növeljék egészségügyi létesítménye beltéri légminőségét, amelyek magasabb személyzeti elégedettséghez, produktivitáshoz és megtartáshoz vezethetnek.

Magas megbízhatóság és alacsony karbantartás

A Trane minden rendszerét megbízható alapokra építjük, hogy csökkentsük a karbantartási igényeket és költségeket és a rendszerleállási időtartamokat, valamint hogy növeljük a lakók kényelemérzetét. Az esetlegesen szükséges karbantartási vagy szervizelési eljárásokat a megfontolt mérnöki munka gyorsabbá és könnyebbé teszi.  

Rengeteg HVAC-választék van a piacon, de egyik sem mérhető a Trane-hez. Több mint 100 éves tapasztalata és egészségügyi létesítményekkel való együttműködése nyomán a Trane fejlett megoldásai bármilyen követelménynek megfelelnek, miközben mindvégig a legendás Trane-megbízhatósággal működnek. Sőt, a Trane termékekbe integrált Trane vezérlők az egyedi és átfogó hozzáállásuk révén segítenek kihozni a hatékonyságban és teljesítményben rejlő maximumot.

Egészségügyi kritikus rendszerek kijelző. A Trane az Egészségügyi kritikus rendszerek kijelző segítségével megkönnyíti a HVAC-állapotok ellenőrzését. Ez a testre szabható grafikus kijelzőfelület a Tracer SC™ technológia használatával átláthatóságot és kezelhetőséget nyújt önnek a Beltéri Légminőség (IAQ) felett.

Tervezett leállítások és vészhelyzetek előfordulása esetén a Trane bérleti szolgáltatások csapata rendelkezik a kellő szakértelemmel és berendezésekkel, hogy jelentősen csökkentse a betegekkel és személyzettel kapcsolatos kockázatokat. A Trane különböző bonyolultsági szinten kivitelezett, megbízható és költséghatékony bérleti megoldásokat biztosít az egészségügyi létesítmények számára, hogy támogassa az igények szerinti épületgépészeti (HVAC) teljesítmény fenntartását. 

A Start szolgáltatások biztosítják, hogy az újonnan felszerelt rendszerek optimális teljesítménnyel működnek
 

További termékanyagok keresése: Litweb

Tekintse meg az egészségügyi felhasználhatóságú Trane többcsöves egységekről szóló videót

Kapcsolat kérelmező űrlap