Élelmiszer és ital

A hűtött lánc megfelelő kezelésének biztosítása

A hűtött lánc a gyártót a fogyasztókkal köti össze, a feldolgozástól, gyártáson, csomagoláson, tároláson át a kiszállításig tart, és kulcsfontosságú az élelmiszerek és italok minőségének, biztonságának és profittermelő képességének biztosításához.

Az egyszerű raktározástól a bonyolult élelmiszer-feldolgozó üzemekig a Trane megfelelően integrált alacsony hőmérsékletű rendszereket fejlesztett ki, melyek teljesítik a légelosztásra, hőmérsékletre, páratartalomra és szűrésre vonatkozó követelményeket, illetve megfelelnek a jó mérnöki gyakorlatnak és a helyi törvényeknek.

A szélsőséges üzemi feltételek okozta rendkívüli hűtési terhelés miatt teljes és részleges terhelésnél is nagy hatásfokú folyadékhűtők szükségesek. A glikol- vagy sóoldat lehetővé teszi a beltéri körülmények pontos irányítását, illetve az optimalizált hűtő hőcserélők teljes kapacitásának kihasználását.

A leállás nem jöhet szóba. A rendszer megbízhatósága a kivitel, berendezés, telepítési és karbantartási műveletek optimalizálásának eredménye.

Az élelmiszer és ital üzletágban a HVAC-rendszer kiemelkedő. A rendszer számos alkotóelemből áll, mint például folyadékhűtők, szivattyúk, légelosztás-, hőmérséklet- és páratartalom-szabályozás. És amikor tervezett leállás, vészhelyzet vagy idényjellegű csúcsidőszak áll be, a Trane bérleti szolgáltatásai megadják a kellő szakértelmet és felszereléseket ahhoz, hogy lényegesen mérsékeljék az élelmiszer- és italgyártási folyamatot befolyásolható kockázatokat.


Forduljon hozzánk még ma, hogy megtudja, hogyan segíthetne a Trane Élelmiszer és ital Megoldás a jelenlegi és jövőbeli projektjeiben.

 

További termékanyagok keresése: Litweb

Kapcsolat kérelmező űrlap