Adatközpontok

Megbízható hűtésvezérlés

Az adatközpontokat érintő egyre növekvő követelmények folyamatosan új igénybevételnek teszik ki a hőmérséklet vezérlését. A forró pontok és nem megfelelő hűtés drága megszakításokkal járhat együtt. A becslések alapján a hűtési és párásítási vezérlés egy adatközpont fizikai üzemeltetési költségeinek 40-60%-át adja ki.

A Trane a HVAC-rendszereket a különféle központok széles skálán mozgó igényeihez szabja, támogatást nyújtva a kialakításhoz, a beszereléshez, a beüzemeléshez és a folyamatos üzemeltetéshez. Az adatközpontok az alábbi előnyökhöz juthatnak:

  • Moduláris rendszerek a szükség szerinti bővítés érdekében.
  • Minden rendszert érintő integrált kezelés, amely által az egyiken elért megtakarítások nem növelik egy másik költségeit.
  • Gyors újraindítású hűtőtelep.

Az iparban található legtöbb LEED által akkreditált szakemberrel a Trane ipari és konstrukciós szervezetekkel dolgozik együtt a fenntartható és környezetbarát gyakorlatok és az ezekkel kapcsolatos energia- és anyagi hatékonyság fejlesztéséért.

Sok mindenen múlik adatközpontjának üzemeltetése, és mialatt a maximális működési időtartam fenntartása alapkövetelmény, az energia túlzott használata korántsem az. Ha rendszerei nem optimálisan üzemelnek, meglehet, hogy a szükségesnél többet költ. Az olyan megoldások, amelyek lehetőségek tárházát kínálják épülete és annak rendszerei optimalizálására, segíthetnek épülete átalakításában.

A Trane Épületelőny ötvözi az épületrendszerek és -szolgáltatások terén szerzett szaktudást - és több mint 100 éves ipari tapasztalatot - a technológiával és fejlett analitikával, hogy ezáltal átfogó megoldásokat ajánlhassunk épülete és üzlete hatékonyságának növelésére.

A Tracer épületirányítási rendszerek (BMS) olyan webtámogatott, rugalmas és méretezhető vezérlési platformok, amelyek számos nyílt protokollt és ipari felületszabványt támogatnak. A Trane Épületirányítási Rendszerek optimalizált energiahatékonysági megoldásokat nyújtanak, valamint megbízható, integrált és fenntartott HVAC-rendszerteljesítménnyel szolgálnak az innovatív alkalmazások által adatközpontja életének során.

A Trane bérleti szolgáltatások szolgáltatások átfogó és testre szabott hűtési bérletlehetőségeket nyújtanak a vészhelyzetek és tervezett leállások alatt felmerülő kockázatok csökkentésére. Az elégtelen hűtőteljesítmény költséges üzemszüneteket okozhat és kedvezőtlen hatással lehet a minőségre, illetve a termelékenységre. Átfogó ideiglenes hűtési megoldásunk magába foglalja a megfelelő berendezés kiválasztását, felszerelését, üzembe helyezését és üzemeltetését annak érdekében, hogy segítsük Önt üzleti igényei kielégítésében és az üzemeltetési célok elérésében.

Kapcsolat kérelmező űrlap