Tracer CH530

A Trane Tracer™ CH530-je egy olyan Trane által kifejlesztett hűtővezérlési technológia, amelyet nagyobb hűtőtermékeken lehet használni és egy „TechView” nevezetű laptop-alapú eszközzel szervizelhető. A TechView a Trane egyik alkalmazása, amelyet a hűtő leállási idejének minimalizálása és a technikus segítése érdekében fejlesztettek ki.

A Tracer CH530 egy olyan megelőző vezérlő, amely előre kiszámítja a terhelési változásokat és ennek megfelelő intézkedéseket hoz. A Tracer CH530 folyamatosan fogadja a kulcsparaméterek, hőmérsékletek és áramok adatait. Minden ötödik másodpercben egy többszörös objektív algoritmus összehasonlítja mindegyik paramétert a programozott határértékekével. A folyadékhűtő Adaptive Control™ tulajdonságai fenntartják a teljes rendszer teljesítményét, megtartva a legnagyobb hatékonyságot. Ha a vezérlő egy olyan helyzetet észlel, amely elindíthat egy védőleállítást, a kritikus paraméter visszahozására összpontosít a szabályozási tartományba.

Fontos: A Trane azt javasolja, hogy a Tracer CH530-on kizárólag megfelelően képzett Trane szerelők végezhetnek szervizelési feladatokat. Kérjük, hogy a Tracer CH530-at érintő szervizigények esetén forduljon a Trane helyi értékesítési irodájához.

További termékanyagok keresése: Litweb

Kapcsolat kérelmező űrlap