Tracer AdaptiView™

Az AdaptiView folyadékhűtő vezérlését kezelő személyzet oly módon irányíthatja a hűtőtelepet, melyre korábban nem volt példa. A színes érintőkijelző és az interaktív, animált ábrák segítségével képesek lesznek az összetett hűtési műveletek és funkciók megtekintésére, elérésére és vezérlésére; valamint rálátást kapnak a működési mintázatokra, az energiahasználatra és a rendszer teljesítményére. A vezérlés fejlettebb szintje javítja az épület teljesítményét, mely segíti az épületben tartózkodók hűtését és a kritikus folyamatok működtetését, valamint biztosítja a hatékonyabb energiafelhasználást.

  • A folyadékhűtő optimális üzemelése több órányi csúcsteljesítményt jelent, különösen változó térfogatáram alkalmazások esetén.
  • A Trane megbízható, piacvezető Adaptív vezérlésTM megoldása a CenTraVacTM folyadékhűtő egyedi kapacitásával működik, hogy épülete még a legnagyobb kihívást jelentő körülmények között is üzemképes maradjon, amikor más folyadékhűtők már leállnának.
  • Egységszintű nyitott protokollos rugalmasság, beleértve aTM, Modbus RTU vagy LonTalkTM megoldásokat is, átjárók nélkül.
  • Az ergonomikus kar a folyadékhűtő beszerelési helyétől függetlenül gyakorlatilag minden magasságból vagy szögből lehetővé teszi az egyszerű megtekintést.
  • Rögtön a panelen 24 nyelv közül lehet választani.

További termékanyagok keresése: Litweb

Kapcsolat kérelmező űrlap