Hűtőtelep felépítése

A Trane hűtőtelep-vezérlők architektúrája magas szintű technológiai színvonalat képviselő összetevőket tartalmaz. Vezérlési technológiáink víz- és léghűtéses hűtőtelepek infrastruktúrájába egyaránt beágyazhatók.

Tracer™ SC rendszerszabályozó

A teljes rendszer újratervezése nélkül teszi lehetővé a létesítménykezelés racionalizálását. A Tracer SC szabályozót a rendszerbe építve egy flexibilis, költséghatékony megoldást kap, amely alkalmas a hűtőtelepek programozására és kezelésére, és tetszőleges HVAC-berendezésre bővíthető ki. Elérhető bármilyen számítógépről, tabletről, vagy csatlakoztatott eszközről, a Tracer SC szükségtelenné teszi egy külön monitor vagy számítógép meglétét, így tehát bármikor, bárhol tudja kezelni a rendszer teljesítményét, amikor csak szükséges.

Tracer™ UC400 programozható szabályozóegység

A Tracer UC400 ideális megoldás olyan alkalmazási területeken, ahol speciális működési sorrendet használnak. A helyszíni üzembe helyezést nagyban megkönnyíti, hogy az alapfelszereltséghez tartozó szoftvereket már a gyárban telepítik a rendszerre.

Tracer™ UC600 programozható szabályozóegység

A programozható BACnet szabályozóegység feladata, hogy együttműködjön a Tracer SC berendezéssel és más gyártók BACnet MS/TP rendszereivel. Az UC600 megfelelő be- és kimenettel rendelkezik a többszivattyús rendszerek, hűtőtornyok, szárazhűtők és központi telepek működtetéséhez, illetve mérete is összhangban van a feladattal.

Tracer™ TD7 színes érintőképernyő

Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas, 7 colos képátlójú, színes érintőképernyő. Intuitív működésének és egyszerű áttekinthetőségének köszönhetően gyorsan és egyszerűen férhet hozzá a Tracer UC600 berendezéshez.

A BACnet® rendszeren alapul®

A Tracer vezérlők a nyitott BACnet® adatkommunikációs protokollon alapulnak. A Trane Tracer vezérlői lehetővé teszik további épületautomatizálási rendszerek integrációját. Természetesen nemcsak a Trane, hanem más cégek rendszereivel is kompatibilis.

Hűtőtelep-vezérlők

Kapcsolat kérelmező űrlap