Tracer® SC+ és Synchrony™

Tracer® SC+
és Synchrony™

Megoldások kis és közepes épületek számára

A Tracer Synchrony-val szállított Tracer® SC+ Épület Automatizáló Rendszer (BAS), webalapú kezelőfelülettel, hogy ésszerűsítse a létesítményüzemeltetést az egész rendszer ismételt telepítése nélkül. Rendszerét Tracer SC+ szabályzóval felszerelve rugalmas, költséghatékony megoldást kap a létesítmény klímájának programozásához és kezeléséhez, amelyet világítással és energiafogyasztással is kibővíthet.

Mivel bármilyen számítógépről, tabletről, vagy csatlakoztatott eszközről elérhető, a Tracer Synchrony szükségtelenné teszi egy külön monitor vagy számítógép meglétét, így tehát bármikor, bárhol tudja kezelni a rendszer teljesítményét, amikor csak szükséges. A Tracer Synchrony eszköz az ütemtervet, a jelentéseket és alkalmazásprogramozási munkákat egyszerű „mutat és kattint” feladatokra csökkenti. A könnyen megérthető online eszköz fokozza a hatékonyságot és az épületben tartózkodók komfortérzetét, egyben csökkenti az energiaköltségeket is – azaz hozzájárul a jobb üzleti eredményhez.

A Tracer® SC+ kialakítás tökéletesen illeszkedik az épületirányítási rendszerek mai követelményeihez, kis és közepes méretű épületek esetén. Mivel a Tracer® SC+ engedélyezés a rendszerben lévő készülékek számának függvénye, gyakorlatilag nincsenek korlátok a weboldalakat egy időben elérő felhasználók számában. Ez teljes rugalmasságot biztosít a létesítménykezelők részére, mert a csapat tagjai részére különböző szintű hozzáférési jogokat adhatnak, függetlenül attól, hány embernek kell egyszerre használnia a rendszert. Minden előre megtervezett Trane-alkalmazást beágyaz (Hűtőtelep-vezérlő, Változó légrendszerek, Automatikus szellőztetés, IAQ irányítás, Ütemtervek,...)

A mobilalkalmazás letölthető az Apple App Store-ból és a Google Play-ből is:

Apple App Store: Trane Tracer® BAS üzemeltetői felület

Google Play: Trane Tracer® BAS üzemeltetői felület

A BAS suit teljes mértékben integrált a Tracer Synchrony™-val – csak jelentkezzen be, és megtekintse az épületét! A BAS Suite mind iPhone®, iPod touch®, és iPad®, valamint Android™-os eszközökkel is működik.

A Trane BAS üzemeltetői felülettel Önnek lehetősége van:

Riasztások kezelésére

  • A rendszer aktív és korábbi riasztásainak, ill. azok súlyosságának és a riasztás okának megtekintésére.
  • Új riasztások visszaigazolására és megjegyzések hozzáfűzésére mások számára.
  • A riasztási napló rendezésére a riasztások törlése funkcióval.

Állapot megtekintésére

  • Az eszközre és az egész rendszerre vonatkozó üres időszakok történéseinek megtekintésére.
  • A beépített grafika, mely animációkat is tartalmaz, segíti a könnyű olvashatóságot és rövidséget.

Cselekvések végrehajtására

  • Alapértékek beállításával forró/hideg hívásválaszokra, felülbírálva a készüléket és a kihasználtságot.

Visszajelzés küldése és esetleges segítség kérése esetén kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi értékesítési irodával.

Az iPad, iPhone és az iPod touch az Apple Inc. márkái, amelyek az USA-ban és más országokban is be vannak jegyezve. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatási védjegye, az Android a Google Inc. védjegye.