Tracer™ SC szabályozó

Megoldások kis - és közepes épületeknek

A Tracer® SC Épület Automatizáló Rendszer (BAS), webalapú kezelőfelülettel, hogy észszerűsítse a létesítmény üzemeltetést , az egész rendszer ismételt felfedezése nélkül. Rendszerét Tracer SC szabályzóval felszerelve rugalmas, költséghatékony megoldást kap a létesítmény klímájának programozásához és kezeléséhez, melyet a világítással és az energiafogyasztással is kibővíthet.

Elérhető bármilyen számítógépről, tabletről, vagy csatlakoztatott eszközről, a Tracer SC szükségtelenné teszi egy külön monitor vagy számítógép meglétét, így tehát bármikor, bárhol tudja kezelni a rendszer teljesítményét, amikor csak szükséges. A Tracer SC szabályozó eszköz csökkenti az ütemtervet, a jelentési és alkalmazás programozási munkákat egyszerű „Mutat és koppint” feladatokkal. A könnyen megérthető online eszköz fokozza a hatékonyságot és az épületben tartózkodók komfortérzetét, egyben csökkenti az energiaköltségeket is – azaz hozzájárul a jobb üzleti eredményhez.

A Tracer™ SC kialakítás tökéletesen illeszkedik az épületirányítási rendszerek mai követelményeihez, kis és közepes méretű épületek esetén: Beágyazza a legújabb Webes technológiákat, mely lehetővé teszi a felhasználók számára az egész rendszer jellemzői közötti navigálást, bárhol is legyenek. Tracer™ SC engedélyezés alatt lévő készülékek száma a rendszerben, gyakorlatilag nincsenek korlátok a weboldalakat egy időben elérő felhasználók számában. Ez teljes rugalmasságot biztosít a létesítménykezelők részére, mert a csapat tagjai részére különböző szintű hozzáférési jogokat adhatnak, függetlenül attól, hány embernek kell egyszerre használnia a rendszert. Minden előre megtervezett Trane alkalmazást beágyaz (Hűtőtelep-szabályozás, Változó légrendszerek, Automatikus szellőztetés, IAQ irányítás, Ütemtervek,...)

A mobil alkalmazás letölthető az Apple App Store.ból és a Google Play-ből is:

Apple App Store: Trane Tracer™ BAS üzemeltetői felület

Google Play: Trane Tracer™ BAS üzemeltetői felület

A Trane Tracer™ BAS üzemeltetői felület mobil alkalmazásnak megvan mindene, amire szüksége lehet, hogy ellenőrizze a Tracer® SC HVAC rendszert, hogy lássa, mi történik, hogy gyorsan válaszolhasson a meleg/hideg hívásokra, és többet tegyen aznap. Az Ön épülete, az Ön keze ügyében.

A Trane Tracer™ BAS Üzemeltetői Felület mobil alkalmazás bárhol lehetővé teszi a Tracer® SC épület kezelők számára az épületek irányítását. A mobil alkalmazás tartalmazza az ellenőrző berendezést, beállítja a változtatásokat, ellenőrzi a tereket, és kezeli a riasztásokat az Ön tenyerében. Nyugalmat és rugalmasságot ad Önnek, amikor távol van és bármikor bejelentkezhet, ha nincs az asztalánál.

A Tracer™ BAS üzemeltetői felület mobilalkalmazás együttműködik a Trane épületautomatizálási rendszervezérléssel: Tracer SC 3.6-os vagy magasabb verzió. A BAS felület teljesen integrálva van a Tracer® SC-be – belépés után láthatja az épületét! A BAS Suite mind iPhone®, iPod touch®, és iPad®, valamint Android™-os eszközökkel is működik.

A Trane BAS üzemeltetői felülettel Önnek lehetősége van:

Riasztások kezelése

  • A rendszer aktív és korábbi riasztásainak, ill. azok súlyosságának és a riasztás okának megtekintésére.
  • Új riasztások visszaigazolására és megjegyzések hozzáfűzésére mások számára.
  • A riasztási napló rendezésére a riasztások törlése funkcióval.

Állapot megtekintése

  • Az eszközre és az egész rendszerre vonatkozó üres időszakok történéseinek megtekintésére.
  • Beépített grafika, mely animációkat is tartalmaz segíti a könnyű olvashatóságot és rövidséget.

Cselekvések végrehajtására

  • Alapértékek beállításával forró/hideg hívásokra válaszolni, felülbírálva a készüléket és a kihasználtságot.

Visszajelzés küldése és esetleges segítség kérése esetén, kérjük lépjen kapcsolatba a helyi értékesítési irodával.

Az iPad, iPhone, és az iPod touch az Apple Inc. márkái, melyek az USA-ban és más országokban is be vannak jegyezve. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatási védjegye, az Android a Google Inc. védjegye.

Kapcsolat kérelmező űrlap