Tracer Ensemble

Megoldások nagy rendszerekre

Több berendezés online kezelése

A Tracer Ensemble egy webalapú rendszer integrálási megoldás, amely egy online, vállalati szintű betekintést ad az összes épületeikre és rendszereikre számítógéptől egészen a mobilig a hálózaton keresztül. A Tracer Ensemble teljesen testre szabható, könnyű telepíteni már meglévő Trane, vagy harmadik féltől származó épületi rendszerekre, és olyan napi feladatok ellátását biztosítja a felhasználók számára, mint az ütemterv, riasztás kezelés, hibaelhárítás, állapotfrissítések, és adatelemzés, egy beépített webalapú jelentés tervezővel.

Ez a Tracer Ensemble ereje: egy front-end rendszer, mely lehetővé teszi a több berendezéssel bíró kezelők számára, hogy az összes épületüket egyetlen vállalkozással irányítsák. Nem kell többé épületből-épületbe rohangálni. A nyomjelző együttes ezt mind el hozza Önnek, csupán be kell jelentkeznie.

Költséghatékony online elérhetőség kisebb léptékben

A Tracer Ensemble Express csomag felhasználja a létező nyomjelző együttes szoftvert és „becsomagolja” az ingyenes Microsoft SQL Expressz adatbázis szoftverrel együtt egy képesített Dell Szerveren vagy Windows Munkaállomáson.

A Tracer Ensemble Express csomag áramvonalas, költséghatékony webmegoldás a kisebb ügyfelekre szabva, akiknek új, vagy már meglévő Tracer SC rendszerük van, valamint olyan harmadik féltől származó megoldásokra, amelyek szeretnének web-alapú épületautomatizálási rendszert. 

További termékanyagok keresése: Litweb

Kapcsolat kérelmező űrlap