Tracer™ Egyedi Grafika

Megjeleníti az Épületautomatizálási Rendszert

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Tracer Automatizálási Rendszer grafikákat alkalmaz a rendszerben való navigálás eszközeként, olyan hatást keltve, mintha körbejárnánk az épületek között.  

A Tracer™ grafikák a Trane belső digitális gyártási stúdiójában készültek. A digitális tervezési szakemberek ezen csapata elkötelezett híve a csúcskategóriás látványok készítésében, amely egy vonzó és intuitív felhasználói élményt hoz létre a Tracer™ ES és SC számára. Az Ügyfelek számíthatnak rá, hogy a Trane következetes grafikai csomagot szállít munkáról-munkára és lépésről-lépésre, a szakmai tapasztalatának és a munkafolyamat hatékonyságának köszönhetően. A több mint 150 standard grafikából álló könyvtár képviseli az összes Trane berendezést, és a Tracer automatizálási rendszerek tartalmazzák az alkalmazásokat. A szabványos 3D grafikák erőteljes képi ábrázolást biztosítanak a berendezéseknek, valamint megfelelő, teljes épületinformációkat, melyek lehetővé teszik az épület kezelőknek, hogy saját maguk üzemeltessék berendezéseiket.  

Az egyedi grafika szintén nélkülözhetetlen eszközük az épület kezelőknek, hogy irányíthassák berendezéseiket. A Trane létrehozott egy lelkes grafikai alkotó szakemberekből álló csapatot annak érdekében, hogy biztosítsa, hogy az egyedi grafikák az összes szabványos nézetekkel megegyező szellemben és minőségben készültek. Magukba foglalhatnak látványelemeket az épületéből, mint például alaprajzokat, vagy külső nézeteket CAD rajzokból, melyek szabadon kombinálhatóak bármely egyedi grafikákkal, amik egyedi ügyfél ,- és helyszíni igényeken alapulnak. Továbbá az egyedi grafikák fotókat és animált képeket is tartalmazhatnak. Így a kezelőfelület erőteljes és könnyen használható interfésszé válik.

A csapat új megközelítéseket alkalmaz, és kész együttműködni az ügyfelekkel, hogy egyedi grafikai csomagokat készítsen. Lépjen kapcsolatba a helyi Trane képviselőjével még ma.

Kapcsolat kérelmező űrlap