Air-Fi™

Vezeték nélküli technológia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Trane® Air-Fi™ vezeték nélküli kommunikáció egy megbízható és rugalmas megoldás, amely megszabadítja Önt a hagyományos problémáktól, vezetékes rendszerekkel kapcsolódva az Ön épületautomatizálási rendszeréhez. 

A Trane Air-Fi vezeték nélküli funkciója egyszerű problémamegoldást kínál Önnek, amellyel hatékony működés és költségmegtakarítás érhető el, az eszköz teljes élettartama során. Mindemellett, normáltipikus feltételek mellett az akkumulátor élettartama szükségtelenné teszi annak cseréjét a rendszer élettartamáig, ezzel is időt és pénzt spórolva meg.

Az épületellenőrző projekteket egyszerűsítették a mérnöki, becslési és projektmenedzsmenti feladatok csökkentésével a kapcsolódó vezetékes rendszerekben. Az eredmény: gyors és egyszerű telepítés kisebb kockázattal. Azáltal, hogy nincs vezetékekhez kötve, a Trane Air-Fi lehetővé teszi, hogy bővítse, vagy megváltoztassa a helyét, amikor és ahol csak szeretné, miközben minimalizálja a terhelést. És mivel a biztonsági rendszert olyan platformra építették, amely támogatja a nyílt szabványokat, a szabályozóegységek, zónaérzékelők, és egyéb eszközök hozzáadása vagy mozgatása útközben is biztosított.

Kapcsolat kérelmező űrlap