Air-Fi™

Vezeték nélküli technológia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Trane® Air-Fi™ vezeték nélküli kommunikáció egy megbízható és rugalmas megoldás, amely megszabadítja Önt a hagyományos problémáktól, vezetékes rendszerekkel kapcsolódva az Ön épület automatizálási ellenőrzései során. 

A Trane Air-Fi vezeték nélküli funkciója egyszerű problémamegoldást kínál Önnek, mellyel hatékony működés és költségmegtakarítás érhető el, egészen az eszköz élettartamáig. Ez a rendszer kétszer akkora jeltartományt kínál, mint a többi vezeték nélküli rendszerek, és a potenciális útvonalak négyszeresét, hogy segítsen megakadályozni a kommunikációs hibákat. Mindemellett, a tipikus feltételek mellett, az akkumulátor élettartama szükségtelenné teszi annak cseréjét a rendszer élettartamáig, ezzel is időt és pénzt spórolva meg.

Az épület ellenőrző projektek egyszerűsítve lettek azáltal, hogy csökkentették a mérnöki, becslési, és projekt menedzsmenti feladatokat a kapcsolódó vezetékes rendszerekben. Az eredmény: gyors és egyszerű telepítés kisebb kockázattal. Azáltal, hogy nincs vezetékekhez kötve, a Trane Air-Fi lehetővé teszi, hogy bővítse, vagy megváltoztassa a helyét, amikor és ahol csak szeretné - miközben minimalizálja a terhelést. És mivel a biztonsági rendszer egy olyan platformra lett építve, amely támogatja a nyílt szabványokat, a vezérlők, zónaérzékelők, és egyéb eszközök hozzáadása vagy mozgatása bármikor biztosított.

Kapcsolat kérelmező űrlap