Épületirányítás

Ügyfeleink ma már okosabb és jobb technológiát igényelnek, amely segítségével könnyebb az épületeik hatékony kezelése. A hatékony épületautomatizálási rendszerek nem szükségszerűen bonyolultak. A Trane Épületkezelő rendszere (BMS) korlátozott beállításokat igényelnek, előre definiált funkciókkal. Továbbá rendkívül rugalmas és egyszerűen konfigurálható és testre szabható, hogy ezzel is megfeleljen a felhasználók igényeinek.

A Trane vezérléstechnológiája olyan intuitív, mobil felületet biztosít, amellyel az Ön kezébe kerül az épületei hatékonyabb kezeléséhez, költséghatékonyabb üzemeltetéséhez, jobb beltéri környezetének kialakításához szükséges mód és rugalmasság. Maximalizált energiahatékonyság, a rendszer teljesítményének romlása nélkül, előre megtervezett HVAC stratégiák alkalmazásával, mint pl. kihasználtság, beltéri levegő minősége vagy szabadhűtés.

Akár több eszközt kezel eltérő helyszíneken, vagy csupán egyetlen helyi HVAC egységet, a Trane egy olyan épület automatizáló rendszert fejlesztett ki, amely kielégíti igényeit.