Az épületvezérlőkről

Akár egy, vagy több létesítményt irányít, a Trane biztosítja a szükséges támogatást, a legjobb ellenőrzési megoldások kiválasztásával, megtervezésével és végrehajtásával.

A Trane automatika rendszere fenntartja a rendszer teljesítményét az épület élettartamáig, rögzíti az egyes paraméterek állapotát és a rendszer riasztásokat. Minden egyes összetevő úgy lett kialakítva, hogy biztosítsa a teljes HVAC rendszer optimális működését.

Az egységes épületeknek lehetnek bonyolult HVAC és energiagazdálkodási igényük, míg egy épületkomplexumnál még nagyobb kényelmi, - és energia menedzsmenti igénye lehet. A Trane az épületautomatizálási rendszerek, szoftverek és szabályzók terén számos lehetőséget kínál. Akár csupán egy épülete van egy helyszínen, vagy több is különböző helyeken, megtalálja azt a rendszert, amely megfelel az igényeinek és költségvetésének.

A Trane vezérlők a kulcsok ahhoz, hogy olyan épületeket alkossunk, melyek egy jobb életért működnek. Egyedi megközelítés szerint alakították ki őket, hogy a legoptimálisabb rendszerhatékonyságot biztosítsák a rendszer kialakítási követelményeinek figyelembe vételével mind a HVAC alkalmazás, mind a HVAC berendezés szempontjából. A Trane-nek mély technikai tudása van a HVAC rendszereszközökről, szakértelmünkkel végrehajtjuk a legjobban teljesítő ellenőrző stratégiát, amely megfelel minden vásárlói követelménynek és üzleti prioritásnak. 

 

Kapcsolat kérelmező űrlap