Fenntarthatóság a Country Financial-nél

A Trane átalakította az öt székhellyel rendelkező COUNTRY Financialt, mely az egyesült államokbeli St. Paul külvárosában helyezkedik el Minnesotában, így csökkentve az energiaköltségeket és növelve az energia- és működési hatékonyságot. A pénzügyi szolgáltatások vezetői és termelővállalatai elvárják a korszerűsítéseket az éves energiaköltség több mint 8%-os csökkentése érdekében. 

Ezek a fejlesztések jól mutatják a COUNTRY Financial és a Trane közötti együttműködést, melynek célja a központok nagy teljesítményű épületekké való átalakítása a cég vállalati filozófiájával és küldetésével összhangban. A fejlesztések tartalmazzák:

  • Trane Tracer™ épületautomatizációs rendszer (BAS) telepítését, a létesítményvezérlés és az energia-követés felgyorsítása érdekében

  • A Trane Intelligent Services (TIS) szolgáltatás fejlesztését az épülethatékonyság optimalizálása érdekében

  • A folyadékhűtő vezérlőberendezésének fejlesztését és telepítését

  • Különböző sebességű szivattyúmotorok hozzáadását az optimális energiahatékonyság elérése érdekében

  •  Adatközpont műszerek telepítését, melyek biztosítják a folyamatos rendelkezésre állást és a számítástechnikai elérhetőséget.

A tételes megközelítés lehetővé tette a COUNTRY Financial vezetői számára, hogy optimalizálják az épület teljesítményét, miközben a létesítmény személyzetét csökkentették. A korábbi fázisok fejlesztései megtakarításokat eredményeztek, míg az eszköz- és adatellátás későbbi javaslatokhoz vezetett. 

Következő történet

Fenntarthatóság a Ferrerónál