A Trane megrendezi az első londoni nagy teljesítményű épület bemutatót

London, 2011. szeptember 21. – A Trane egy egyedi bemutatón nagy hatásfokú épületekre vonatkozó ajánlatok sorát mutatja be kedden, szeptember 22-én. A Trane az Ingersoll-Rand plc (NYSE:IR) márkája, amely a világ vezető vállalata a biztonságos, kényelmes és hatékony környezetek kialakításában és fenntartásában. A bemutatkozás annak a törekvésnek a része, amely jelentős pénzügyi és működési megtakarítások megvalósításában segíti az európai épülettulajdonosokat.

A Trane nagy teljesítményű épületei megfelelnek az építőipar szabványainak és segítenek a tulajdonosoknak, hogy az épületek fizikai környezetének kialakítását vállalati küldetéssé tegyék. A Trane egyedi módszertant alkalmaz, amely a pénzügyi, üzemeltetési és energiafogyasztási elemzéseket speciális rendszerekkel és szolgáltatásokkal kombinálja.

„Az európai energiafogyasztás 40%-a az épületek számlájára írható,” mondta Manlio Valdes, a Trane és a Thermo King európai, közel-keleti, indiai és afrikai (EMEIA) képviseletének vezetője. “A nagy teljesítményű épületek elgondolásának meghonosítása 30-50%-al csökkentheti az energia- és működési költségeket egy épület egész élettartama során. Legalább ennyire fontos, hogy ezek az elképzelések javíthatják az épületben tartózkodók biztonságát, komfortérzetét és produktivitását.”

A Trane az állami és magánszektor szellemi vezetőit látja vendégül, hogy nagy teljesítményű épületeket mutasson be, ill. ismertessen, és hogy az energia- és működési hatékonyságot illetően megvitassák a pénzügy-vezérelt üzleti lehetőségeket, a Sofitel Hotelban, a londoni Heathrow Repülőtér 5-ös terminálján (TW6 2GD London, Nagy-Britannia) az angol nyári időszámítás szerint 9:00 órakor.

A programról (teljes napló a kiadás végén)

A program a Manlio Valdes által tartott üdvözlőbeszéddel és Chris Webber, a Gazdasági Hírszerző Egység vezető szerkesztőjének bemutatójával indul.

Webber megosztja majd egy 2011-es, C-típusú végrehajtó tanulmány eredményét: Az energiahatékonyság előnyeiről: Egy végrehajtói dilemma.” A tanulmány betekintést kínál a vállalati energiai programok hatékonyságába, a hiányosságokba, a végrehajtó-szintű követelményekbe melyeket meg kell nevezni a siker elérése érdekében.

Michel van Roozendaal, a szolgáltató alelnöke felügyeli a már kész és utángyártott termékeket a Trane részére az EMEIA-ban, majd felvázolja a Trane nagy hatékonyságú épületek módszertanát és irányít egy „Ipari betekintés a nagy hatékonyságú épületekbe” nevezetű panelbeszélgetést.

A vizsgálóbizottsági tagok:

  • Andrew Eastwell - vezérigazgató, BSRIA
  • Andy Ford - elnök, CIBSE
  • Paul Huggins - az ECA vezetője, Carbon Trust
  • Louis J. Ronsivalli, Jr - globális Trane fejlesztési ajánlat vezető, Ingersoll Rand
  • Martin Townsend - igazgató, BRE
  • Jim White - Műveletvezető (UK) Norland - Morgan Stanley

A vizsgálóbizottsági beszélgetést követően, a résztvevők villásreggeli keretében Andrew Warren, az ACE igazgatója beszédét hallgathatják meg. Warren megvitatja az aktuális trendeket, valamint a kormánypolitikát, mely segíti a szervezetek energiahatékonyabbá válását, valamint a nagy teljesítményű épületeket.

Ebéd után a Trane átadja az „Energiahatékonysági Vezető Díját” az Arora Hotels számára, ezzel is elismerve annak elkötelezettségét a fenntarthatóságért. A Hotel befejezett fejlesztései összekapcsolják fizikai környezetét a vállalat üzleti céljaival. Ez a megközelítés kulcsfontosságú lépés az Arora Hotel számára a nagy teljesítményű épületek felé.

Ezek az infrastrukturális megoldások is tükrözik a cég erős környezetvédelmi elveit, elhivatottságát a személyzet képzésére, minden szállodája támogatja a „Zöld csapatot”, víztakarékossági, magas hatékonyságú technológiákba, valamint a hulladék újrahasznosításba is befektetnek. Az Arora Hotel továbbá évente környezetvédelmi ellenőrzéseket tart a szállodáiban a környezetvédelmi politika betartása érdekében, valamint a fejlődés mérésére a kulcsfontosságú környezetvédelmi területeken.

Manlio Valdes Surinder Arorának, az Arora Hotels és Sofitel Hotels vezérigazgatójának és alapítójának fogja átadni a díjat. A díjátadót követően látogatást tesznek az épületekbe.

A Trane nagy hatékonyságú épületekről Európa

A Trane nagy hatékonyságú épületek egy megközelítés a felé, hogy biztonságos, kényelmes és hatékony épületeket építsünk.

Ehhez a tulajdonosok és felső vezetők egy hat lépéses módszertant alkalmaznak: 1) a cég küldetésének, valamint az Európai Uniós és nemzeti előírásoknak és követelményeknek megértése; 2) Az egész épület és a rendszer teljes életcikluson át tartó teljesítményének kiértékelése; 3) Energiafelhasználás modellezése, a védelmi intézkedések szimulációjához, adatok gyűjtése, és megtakarítások elemzése; 4) Prediktív karbantartási megoldások biztosítása, mely összeköti az épületteljesítményt a küldetési és működési célokkal; 5) Ügyfélspecifikus, kulcsrakész megoldások biztosítása az energiahatékonyság javítása érdekében minden fázisban, a tervezéstől a szolgáltatásig és 6) mérések és hitelesítések befejezése annak biztosításához, hogy az épület az ígéreteknek megfelelően működjön, beleértve az országspecifikus szolgáltatásokat is az EPBD-nek történő megfelelésért.

A Trane nagy teljesítményű épületek előnye magában foglalja a maximalizált értéket és a befektetett tőke megtérülését; élen járó technológiát használó alkalmazást, amely felhasználja az épület adatait hogy döntést hozzon; ideális beltéri környezetet a bent lévők számára; és egy fenntartható épületet, amely környezettudatos és jó üzlet.

A Trane Nagy Teljesítményű Épületei kiegészítik az egész Európában használt LEEDTM(Leadership in Energy and Environmental Design) minősítési folyamatot, valamint a Europe 2020 kezdeményezést, a 2011-es energiahatékonysági tervezetet, az egyesült királyságbeli Zöld Ajánlat és Széndioxid-kibocsátási Elkötelezettséget (Green Deal and Carbon Reduction Commitment), valamint az egyéb EU-s és a tagállamok által bevezetett energiahatékonysági kezdeményezéseket is.

Bővebb információért a nagy hatékonyságú épületekről , látogassa meg a www.trane.com/highperformancebuildingshonlapot.

Előző történet

A Trane Energiahatékonysági díjat A Varsói Pénzügyi Központ kapja.