Új terület

Fedezze fel az innovációt

 

Az innováció számunkra több, mint cél: az identitásunkat jelenti.

A Trane hisz abban, hogy az innováció az ügyfél szükségleteivel kezdődik. Még a legagresszívabb, legkorszerűbb koncepciók és kialakítások is a piacon meglévő kihívásokból erednek, a fluktuáló üzemanyagköltségektől kezdve az elavuló infrastruktúráig és változó szabályozásokig. A Trane innovációi segítenek a szervezeteknek elérni a célkitűzéseiket, és kielégíteni az egyedi környezeti igényeiket is, a színházi közönség számára biztosított jobb akusztikától kezdve a kórházi szárnyak belterének jobb levegőminőségéig.

A HVAC technológia nagyban változott és fejlődött az elmúlt évtizedek során, részben a Trane-nek köszönhetően. Az ügyfelek bíznak a Trane HVAC innovációiban és szakértő megoldásaiban, amelyek segítenek nekik a szervezetük célkitűzésének megvalósításában.

Korszerű berendezéseink páratlan kényelmet, hatékonyságot és megbízhatóságot nyújtanak. Innovációs HVAC vezérlőink portfóliója, amely iparágvezető épületautomatizálási rendszerektől a berendezések vezérlőiig és érzékelőig fedi le a különböző alkalmazásokat, lehetővé teszi az ügyfeleinknek, hogy épületeiket maximális energia- és operatív hatékonyság mellett üzemeltessék. Épületszolgáltatásaink lehetővé teszik, hogy folyamatosan gyűjtsük és kielemezzük az adatokat, valamint proaktív jelleggel tehessünk specifikus javaslatokat az épület optimalizálásával és hatékonyságával kapcsolatban.

A Trane új berendezési készletei magasra helyezték a mércét az energiahatékonyság és a hangszintek tekintetében

A több mint 100 éves HVAC tervezési tapasztalatra alapozva a Trane mérnökei HVAC innovációkat és tudást fektettek minden egyes új berendezésbe, amelyet az elmúlt két évben mutattak be Európában: Sintesis,Sintesis eXcellent és Flex Series léghűtéses folyadékhűtők, XStream vízhűtéses folyadékhűtők, Conquest hőszivattyúk és folyadékhűtők New Balance™ CMAB többcsöves egységek, Airfinity™ rooftopok és UniTrane™ terminálok.

Iparágvezető tesztlétesítmény bizonyítja a legkeményebb feltételek melletti teljesítményt

A franciaországi Epinalban lévő új Trane Európai Kutatási és Fejlesztési Laboratóriumban értékelik ki a teljes Trane termékválaszték teljesítményét, köztük a nagy kapacitású hűtőkét, a levegő/víz hőszivattyúkét és a többcsöves egységekét. Képes a legszélesebb tartományban szimulálni azokat az üzemelési feltételeket, amelyek a HVAC berendezéseket –25 °C és +55 °C között érintik, valamint lehetőség van a 600 kW feletti léghűtéses folyadékhűtők opcionális Eurovent minősítésére is. Mielőtt a berendezés elhagyja a gyárat, a teljesítményét olyan feltételek mellett becsülik fel, amelyek mellett a telepítés után üzemelnie kell és amelyek alá az átvételi próba során helyezik.

A Trane kibővített vezérlőválasztéka lehetővé teszi a felhasználó számára az épület kialakításának és üzemeltetésének optimalizálását

A Trane épületautomatizálási rendszereihez (BAS) tervezett innovatív, új vezeték nélküli vezérlési és mobilos hozzáférési megoldásokkal az épületekért felelős csapatoknak lehetősége van az épület kialakításának és üzemeltetésének jobb optimalizálására. A kínálat két új darabja a Trane Tracer™ BAS üzemeltetői felület mobilalkalmazás, amely távoli hozzáférést ad a Tracer™ SC rendszervezérléshez, valamint a Trane új vezeték nélküli kommunikációs rendszere.  Ezek a vezérlők és távoli hozzáférési megoldások lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy az adatokat vezeték nélküli módon, menet közben kezeljék és kísérjék figyelemmel gyakorlatilag bárhonnan – mindezt megnövelt megbízhatóság mellett és vezetékek nélkül.

A Trane Épületelőny a hűtőtelepeket és azok komponenseit is optimális teljesítményen futtatja

A Trane Épületelőny a Trane egy új épületkomponens- és telepbővítési program, amely segít az épülettulajdonosoknak és kezelőknek, hogy hatékony és fenntartható épületeket vezéreljenek és üzemeltessenek. A kínálatok segítenek a cégtulajdonosoknak, hogy a megbízhatóság, hatékonyság és környezetet szempontjából kiváló teljesítményeket célzó frissítési lehetőségek révén az épületeikre értékekként tekintsenek.