Jobbá tesszük az életet

Az Ingersoll Randról

Az Ingersoll Rand egy globális amerikai diverzifikált ipari vállalat, amelyet 1905-ben alapítottak az Ingersoll-Sergeant Drill Company és a Rand Drill Company egyesítésével. A vállalat európai székhelye Belgiumban található.

Ingersoll Rand (NYSE: IR) a kényelmes, fenntartható és hatékony környezetek kialakításával hozzájárul az életminőség javulásához. Munkatársaink és termékcsaládjaink — beleértve a Trane®-t, a Club Cart®az Ingersoll Randet®, és a Thermo Kinget® – együtt dolgoznak azon, hogy javítsák a levegő minőségét és komfortját otthonainkban és épületeinkben, szállítsák és védjék az élelmiszereket és romlandó termékeket, illetve növeljék az ipari termelékenységet és hatékonyságot. Az egész világon jelenlévő üzletágként vállalati szinten és ügyfeleink felé is a fenntartható üzleti módszerek mellett köteleztük el magunkat.

Az Ingersoll Randnál nagyszerű lehetőségeink nyílnak az olyan ügyfélközpontú innovációk általi növekedésre, amelyek javítják az életminőséget és környezetünket is, beleértve számos olyan megoldást is, amelyek tökéletesítik a fenntartható üzleti gyakorlatokat. Olyan termékeket és szolgáltatásokat biztosítunk, amelyek segítik az ügyfeleket az energiahasználat és üvegházhatást előidéző gázok kibocsátásának csökkentésében, ezzel elősegítve a klímaváltozás hatásainak minimalizálását is. Ezzel egyidejűleg saját üzleti tevékenységünk ökológiai lábnyomának csökkentésén is dolgozunk. 

Sikerünket alkalmazottaink globális elkötelezettsége és odaadása teszi lehetővé.  A progresszív, sokrétű és befogadó kultúrára, a feltörekvő piacok innovációjára és a szolgáltatási és üzemeltetési kiválóságra összpontosítva olyan vállalat vagyunk, amely ügyfeleit valós haladáshoz segíti hozzá világszerte.

Munkahelyünk nagy hangsúlyt fektet a tisztesség, tisztelet, csapatmunka, innováció és bátorság jelentette értékekre. Alkalmazottaink növekedését elősegítendő hiszünk abban, hogy létfontosságú a szerepvállalásuk, valamint képességeik és vezetői készségeik erősítése. Márkánk ígérete, víziója és értékei jelentik azt a nyelvet, amely szervezetté egyesít minket és amely közös célkitűzést ad: az életminőség javítását a biztonságos, kényelmes és hatékony környezetek kialakítása és fenntartása révén.