Magasabb rendű területek

Tapasztalja meg a nagy hatásfokú épületeket

 

Egy nagy hatásfokú épület több egyszerű struktúránál. Egy folyamat eredménye. 

Azonban a Trane-nél a nagy hatásfokú épületet többnek tekintjük pusztán egy kritériumokat követő struktúránál. A nagy hatásfok egy folyamat eredménye – egy folyamaté, amely a hatásfok holisztikus megközelítését igényli, miközben olyan tereket hozunk létre, amelyek megbízhatóak, biztonságosak, egészségesek, kényelmesek és hatékonyak.

A Trane megérti, hogy a nagy hatásfokú épületek segítik a tulajdonosokat és a használókat, hogy nagyobb hatékonysággal érjék el üzleti célkitűzéseiket. Ebből kifolyólag a Trane olyan kialakításokra és üzemeltetési szabványokra hagyatkozik, amelyeket a meghatározott eredmény érdekében hoznak létre, mérnek és hitelesítenek folyamatosan.

Az ilyen eredmények szoros együttműködést jelentenek a Trane és az ügyfél között, valamint egy olyan egyedi módszertan alkalmazását, amely a pénzügyi, üzemeltetési és energiafogyasztási elemzéseket speciális szolgáltatási ajánlatokkal kombinálja. Ez egy „teljes épület, teljes életciklus megközelítése” módszertant jelent, amely figyelembe veszi, hogy az eredeti tervezés és építkezés mindössze 4-5 százalékot tesz ki az épület teljes életciklusának költségeiből, míg az üzemeltetés és a karbantartás akár 85 százalék is lehet.*

Mivel még a legjobb tervezésű és építésű épületek is idővel hanyatlásnak indulnak, a Trane véleménye szerint egy hatékony, az épület rendeltetésével és céljával szorosan összehangolt szervizstratégia minden nagy hatásfokú épület esetében elengedhetetlen. A Trane szolgáltatások nagy választékát kínálja, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy bármilyen szervezet igényeit ellássa. A berendezés telepítésének és teljesítményének hitelesítésétől kezdve a tervezett rutinszerű karbantartásig és energiateljesítménnyel kapcsolatos megoldásokig a Trane személyre tudja szabni a szolgáltatási megállapodásokat, így épületrendszerei teljesítményével segíti önt üzleti célkitűzése megvalósításában.  

Egész Európára kiterjedő szervizhálózata és a minden országban stratégiailag elhelyezett több mint 1000, az iparág legjobb képesítésével rendelkező értékesítési mérnöke és szerviztechnikusa segítségével a Trane szervizmegoldásai biztosítják, hogy HVAC rendszerei a legmegbízhatóbb és legköltséghatékonyabb teljesítményt nyújtják az üzemelés eső napjától kezdve egészen az életciklusuk végéig.

*National Institute of Building Sciences (Épületekkel Kapcsolatos Tudományágak Nemzeti Intézete, Egyesült Államok)