Csúcspotenciál

Fedezze fel az energiahatékonyságot

 

A Trane együttműködik az épülettulajdonosokkal és operátorokkal, hogy együtt kivételes energiahatékonyságú épületeket és maximális befektetési megtérülést hozzanak létre.

A jobb energiahatékonyságú épületek a tulajdonosoktól és a kezelőktől kezdve az épületben lakó és dolgozó személyekig mindenki számára hasznosak. Az épületek energiafogyasztásának megfigyelése, vezérlése és megőrzése világszerte gyorsan fejlődik és egyre összetettebbé válik. Az épülettulajdonosok és kezelők előfordulhat, hogy haboznak a legmegfelelőbb módszerekkel kapcsolatban.

A Trane leegyszerűsití a bonyolult folyamatokat és keresztülvezeti ügyfeleit az energiagazdálkodási eljáráson. Együttműködünk az ügyfelekkel, hogy együtt a legmerészebb energiahatékonysági célkitűzéseket is megvalósítsuk, minimális üzemeltetési költségek mellett.

Ez az épület céljának feltárását, illetve a céllal járó energiakezdeményezések meghatározását jelenti. Majd fontossági sorrend alapján hozzákapcsoljuk ezeket a kezdeményezéseket az ügyfél stratégiai és pénzügyi céljaihoz.

A Trane rendszerek és szolgáltatások széles választékát egyesíti, hogy ügyfeleinek egyesített üzleti és technikai megoldásokat biztosítson. Végül páratlan szakértelmünk és ajánlataink felhasználásával dolgozunk együtt ügyfeleinkkel, hogy nyomon kövessük az eredményeket és biztosítsuk, hogy ügyfeleink elérik a céljaikat most és energiahatékony épületeik teljes élettartama során is.

A sabiñanigói Baxter gyártóüzem jelentősen csökkenti az energiahasználatot és növeli a komfortérzetet
A Trane és a sokoldalú nemzetközi egészségügyi vállalat, a Baxter, megújították a Baxter spanyolországi gyártóüzemének energiamegtakarítási infrastruktúráját, amely várhatóan átlagosan évi 35 százalékkal fogja majd csökkenteni az energiafogyasztást. Az energiahatékonysági rendszerek és megoldások emellett segítettek évi körülbelül 450 000 kilogrammal csökkenteni a széndioxid-kibocsátást (CO2), amely évi 2260 elültetett fa tevékenységének felel meg. A korszerűsített hűtési és lékondicionáló rendszer három új Trane RTAD folyadékhűtőből, változtatható frekvenciájú hajtásból és statikus és dinamikus hidronikus kiegyenlítésből, egy szárazhűtőből, hőcserélőkből és egyéb energiahatékony megoldásokból áll.

A Trane az energiahatékonyságban való élen járásért járó díjjal tünteti ki a piacvezető biztonsági borotvapengék gyártóját
A Gillette
és a Trane közösen végezték el a lengyelországi Łódźban lévő Gillette borotvagyártó-, csomagoló- és raktárlétesítmény energiahatékonysági infrastruktúrájának frissítését, ezzel jelentősen csökkentve annak energiafogyasztását, valamint megnövelve a létesítmény hasznos működési idejét és megbízhatóságát is. A fejlesztések emellett biztonságosabb, kényelmesebb és termelékenyebb környezetet is biztosítanak a létesítményben dolgozóknak. A rendszer főbb újításai mellett egyéb hatékonysági intézkedéseket, például több áramlásmeghajtót és szárazhűtőt is bemutattak az optimális teljesítmény érdekében. A korszerűsítés során kibővítették a szabadhűtési funkciót is, amely lehetővé teszi a kültéri hideg levegő hűtési folyamatokhoz történő felhasználását, ezzel korlátozva a kompresszor üzemmódban történő üzemeltetést és csökkentve az energiafogyasztást is.

Az Old Colony Regionális Technikai Szakközépiskola korszerűsítése több, mint 50 százalékkal csökkentette az energiafogyasztást
A Trane korszerűsítette a massachusettsi Rochesterben lévő Old Colony Regionális Technikai Szakközépiskola energiahatékonysági infrastruktúráját, amely így több mint 50 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, miközben a tanulási és a tanítási környezet is javult.  A folyamatos szervizelési és karbantartási program segít biztosítani, hogy minden rendszer továbbra is optimális szinten üzemel. Az Old Colony egy olyan épületautomatizálási rendszert vezetett be, amely centralizált épületvezérlést nyújt, és lehetővé teszi a távoli elérést is az eredmények figyelemmel tartása mellett, ezzel biztosítva, hogy a rendszerek továbbra is optimális szinten működnek. A további korszerűsítések közé tartozik a 18 rooftop egység felszerelése is a hatékonyság növelése érdekében, valamint az 54 különböző légmennyiséget kezelni képes légkezelő-rendszerek telepítése is, amelyek lehetővé teszik a megadott zónák pontos hőmérséklet-szabályozását.